• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
İyi sabahlar becerikli hatunlar 😂😂

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ve @Evva ikinizi de öpüyorum siz sebebini biliyorsunuz 😘👀 👀

Banlıyken tatlı yarışmasına katılma hevesiyle haber uçurdum ama bu kurtlar sofrasını yapılan tarifleri görünce kalbim sıkıştı 🤣🤣

Arkadaş bende millet en fazla ne yapabilir ki dedim yarışmaya katıldım, bir çikolatadan şato süt akan şelale yapmadığınız kalmış 😁

E Elif_Eylul hayırlı olsun ama ben olayı komple yanlış anlamışım sandım ki pro olan istediği kişiyi de pro yapıyor :63: boşa yağ çekmişim 🤣🤣

@Elalis kimin annesi ?

M MissHayaLet kimle kardeşsin tarif yapanlardan ?

@HAbibte niye herkese gazoz ikram ediyorsun ? memleketi de söylemedin?

Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. profildeki sen misin ?

Banlıyken takiplerim sonucu şimdilik merakımı bir nebze giderdim :KK53::KK53:
He bebem begendinmi :KK53: :KK8:

İyi sabahlar becerikli hatunlar 😂😂

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ve @Evva ikinizi de öpüyorum siz sebebini biliyorsunuz 😘👀 👀

Banlıyken tatlı yarışmasına katılma hevesiyle haber uçurdum ama bu kurtlar sofrasını yapılan tarifleri görünce kalbim sıkıştı 🤣🤣

Arkadaş bende millet en fazla ne yapabilir ki dedim yarışmaya katıldım, bir çikolatadan şato süt akan şelale yapmadığınız kalmış 😁

E Elif_Eylul hayırlı olsun ama ben olayı komple yanlış anlamışım sandım ki pro olan istediği kişiyi de pro yapıyor :63: boşa yağ çekmişim 🤣🤣

@Elalis kimin annesi ?

M MissHayaLet kimle kardeşsin tarif yapanlardan ?

@HAbibte niye herkese gazoz ikram ediyorsun ? memleketi de söylemedin?

Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. profildeki sen misin ?

Banlıyken takiplerim sonucu şimdilik merakımı bir nebze giderdim :KK53::KK53:
Hoş geldin canım gözümüz yollarda kaldı🌹❤️😍
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. sultanım ben şimdi formatı az çok izlerken, Kızlar paylaşırken çözdüm sayılır. Yine de bilmediğim birşey herhangi önemli nokta varsa mesaj atayım mı ?:KK16:
Bana sadece tarifinin adı ile başlık atıp mesaj yolla🌹
Bir şey gerekirse bana yazarsın ben buralardayım😍

Back