- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Olabilebilir ablamdan ve kardeşimden şüpheliyim ama sen teyzeme benziyon ama ablamda babaanneme benziyor çok arada kaldımsence kardesmiyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilebilir ablamdan ve kardeşimden şüpheliyim ama sen teyzeme benziyon ama ablamda babaanneme benziyor çok arada kaldımsence kardesmiyiz
Ben benim ayol calcican
Allah iyiligini versin pis kardesOlabilebilir ablamdan ve kardeşimden şüpheliyim ama sen teyzeme benziyon ama ablamda babaanneme benziyor çok arada kaldım
He bebem begendinmiİyi sabahlar becerikli hatunlar
Nevreste ve @Evva ikinizi de öpüyorum siz sebebini biliyorsunuz
Banlıyken tatlı yarışmasına katılma hevesiyle haber uçurdum ama bu kurtlar sofrasını yapılan tarifleri görünce kalbim sıkıştı
Arkadaş bende millet en fazla ne yapabilir ki dedim yarışmaya katıldım, bir çikolatadan şato süt akan şelale yapmadığınız kalmış
E Elif_Eylul hayırlı olsun ama ben olayı komple yanlış anlamışım sandım ki pro olan istediği kişiyi de pro yapıyor boşa yağ çekmişim
@Elalis kimin annesi ?
M MissHayaLet kimle kardeşsin tarif yapanlardan ?
@HAbibte niye herkese gazoz ikram ediyorsun ? memleketi de söylemedin?
Blue_Peri profildeki sen misin ?
Banlıyken takiplerim sonucu şimdilik merakımı bir nebze giderdim
Hoş geldin canım gözümüz yollarda kaldıİyi sabahlar becerikli hatunlar
Nevreste ve @Evva ikinizi de öpüyorum siz sebebini biliyorsunuz
Banlıyken tatlı yarışmasına katılma hevesiyle haber uçurdum ama bu kurtlar sofrasını yapılan tarifleri görünce kalbim sıkıştı
Arkadaş bende millet en fazla ne yapabilir ki dedim yarışmaya katıldım, bir çikolatadan şato süt akan şelale yapmadığınız kalmış
E Elif_Eylul hayırlı olsun ama ben olayı komple yanlış anlamışım sandım ki pro olan istediği kişiyi de pro yapıyor boşa yağ çekmişim
@Elalis kimin annesi ?
M MissHayaLet kimle kardeşsin tarif yapanlardan ?
@HAbibte niye herkese gazoz ikram ediyorsun ? memleketi de söylemedin?
Blue_Peri profildeki sen misin ?
Banlıyken takiplerim sonucu şimdilik merakımı bir nebze giderdim
Bana sadece tarifinin adı ile başlık atıp mesaj yollaNevreste sultanım ben şimdi formatı az çok izlerken, Kızlar paylaşırken çözdüm sayılır. Yine de bilmediğim birşey herhangi önemli nokta varsa mesaj atayım mı ?
Gelemedi daha oturdum kaldımKolay gelsin abla
Hahahahahaahasöylememiştir herhalde
Siz kardeşsiniz bakınız türk filimlerisence kardesmiyiz
Günaydın
Gercekten kardesmiyiz abla bende bir tereddutte kaldim simdi oyle deyinceGelemedi daha oturdum kaldım
Hahahahahaaha
Siz kardeşsiniz bakınız türk filimleri
Günaydınlar nevoşumGünaydın
Günaydınlar pericikTunaydin citlenbikler
Yok yok kardeşsinizGercekten kardesmiyiz abla bende bir tereddutte kaldim simdi oyle deyince
Günaydın ablacimmGünaydınlar nevoşum
Günaydınlar pericik
Gunaydin peri tatli yapcanmi tatliTunaydin citlenbikler
Günaydınlar canısıGünaydın ablacimm
Krema lazım anlatabiliyor muyum elooof kremaaam yohhhh alıncaGunaydin peri tatli yapcanmi tatli
Sıradan,gösterişsiz tarifinKrema lazım anlatabiliyor muyum elooof kremaaam yohhhh alınca
Canım ben de doya doya yazıştığımız zamanları özledim, zamanım olmuyor. Arada bildirimleri, etikete bakıp çıkıyorum. Hepinizi öpüyorum, kucaklıyorum derdim ama demiyorum, virüs var