- 29 Nisan 2015
- 31.426
- 105.665
- 598
Sıradan,gösterişsiz tarifin![]()

Görende sütlü baklava açacam sanır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıradan,gösterişsiz tarifin![]()
2tanemi bi koşu gidip alayim sana bebemKrema lazım anlatabiliyor muyum elooof kremaaam yohhhh alınca![]()
Anladım muzkadcımİyi sabahlar becerikli hatunlar
Nevreste ve
Evva ikinizi de öpüyorum siz sebebini biliyorsunuz
![]()
Banlıyken tatlı yarışmasına katılma hevesiyle haber uçurdum ama bu kurtlar sofrasını yapılan tarifleri görünce kalbim sıkıştı
Arkadaş bende millet en fazla ne yapabilir ki dedim yarışmaya katıldım, bir çikolatadan şato süt akan şelale yapmadığınız kalmış
E Elif_Eylul hayırlı olsun ama ben olayı komple yanlış anlamışım sandım ki pro olan istediği kişiyi de pro yapıyorboşa yağ çekmişim
@Elalis kimin annesi ?
@sena zeynep kimle kardeşsin tarif yapanlardan ?
@HAbibte niye herkese gazoz ikram ediyorsun ? memleketi de söylemedin?
Blue_Peri profildeki sen misin ?
Banlıyken takiplerim sonucu şimdilik merakımı bir nebze giderdim![]()
Deynep nasılsın nerdesin sen yahu hiç gözükmüyorsun iyisin demi özlettin kendini fırsat buldukça gel yineCanım ben de doya doya yazıştığımız zamanları özledim, zamanım olmuyor. Arada bildirimleri, etikete bakıp çıkıyorum. Hepinizi öpüyorum, kucaklıyorum derdim ama demiyorum, virüs var![]()
Gunaydin evvamGünaydınnn canolar yeni haftaya![]()
Sağol elifim bu ne güzellikGunaydin evvam![]()
Günaydınar kuzumGünaydınnn canolar yeni haftaya![]()
Sagol o senin güzelliğinSağol elifim bu ne güzellik![]()
Kız sana bayılıyorum deliSagol o senin güzelliğin![]()
İyiyim kzuum sağol sen nasılsın işler beni bekliyor oturdum kaldımAblacımnasılsın iyimisin.
![]()
Allah iyilik versin ablacımİyiyim kzuum sağol sen nasılsın işler beni bekliyor oturdum kaldım![]()
![]()
Hep iyi olalım beraberceneAllah iyilik versin ablacımşükür bende iyiyim
henüz bende bişey yapmadım abla
![]()
Çok özledimCanım ben de doya doya yazıştığımız zamanları özledim, zamanım olmuyor. Arada bildirimleri, etikete bakıp çıkıyorum. Hepinizi öpüyorum, kucaklıyorum derdim ama demiyorum, virüs var![]()
Sen beceremezsen olmazAbla Sende varya beklentiyi yükselt yükselt valla adam akıllı bişey olmazsa varya görürüm ben
Görende sütlü baklava açacam sanır![]()
Good morning apple pieGod morning Baby![]()
Gunaydin şekercigimGğnaydınlar şekercim
Günaydınlar
Hıhhhhhh![]()