- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Abla Sende varya beklentiyi yükselt yükselt valla adam akıllı bişey olmazsa varya görürüm benSıradan,gösterişsiz tarifin
Görende sütlü baklava açacam sanır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla Sende varya beklentiyi yükselt yükselt valla adam akıllı bişey olmazsa varya görürüm benSıradan,gösterişsiz tarifin
2tanemi bi koşu gidip alayim sana bebemKrema lazım anlatabiliyor muyum elooof kremaaam yohhhh alınca
Anladım muzkadcım hoşgeldin ama ara ver biraz birgün burda beşgün yoksunİyi sabahlar becerikli hatunlar
Nevreste ve Evva ikinizi de öpüyorum siz sebebini biliyorsunuz
Banlıyken tatlı yarışmasına katılma hevesiyle haber uçurdum ama bu kurtlar sofrasını yapılan tarifleri görünce kalbim sıkıştı
Arkadaş bende millet en fazla ne yapabilir ki dedim yarışmaya katıldım, bir çikolatadan şato süt akan şelale yapmadığınız kalmış
E Elif_Eylul hayırlı olsun ama ben olayı komple yanlış anlamışım sandım ki pro olan istediği kişiyi de pro yapıyor boşa yağ çekmişim
@Elalis kimin annesi ?
@sena zeynep kimle kardeşsin tarif yapanlardan ?
@HAbibte niye herkese gazoz ikram ediyorsun ? memleketi de söylemedin?
Blue_Peri profildeki sen misin ?
Banlıyken takiplerim sonucu şimdilik merakımı bir nebze giderdim
Deynep nasılsın nerdesin sen yahu hiç gözükmüyorsun iyisin demi özlettin kendini fırsat buldukça gel yineCanım ben de doya doya yazıştığımız zamanları özledim, zamanım olmuyor. Arada bildirimleri, etikete bakıp çıkıyorum. Hepinizi öpüyorum, kucaklıyorum derdim ama demiyorum, virüs var
Gunaydin evvamGünaydınnn canolar yeni haftaya
Sağol elifim bu ne güzellikGunaydin evvam
Günaydınar kuzumGünaydınnn canolar yeni haftaya
Sagol o senin güzelliğinSağol elifim bu ne güzellik
Ablacım nasılsın iyimisin.Günaydınar kuzum
Kız sana bayılıyorum deliSagol o senin güzelliğin
Hemen kolonya getiriyimKız sana bayılıyorum deli
İyiyim kzuum sağol sen nasılsın işler beni bekliyor oturdum kaldımAblacım nasılsın iyimisin.
Allah iyilik versin ablacım şükür bende iyiyim henüz bende bişey yapmadım ablaİyiyim kzuum sağol sen nasılsın işler beni bekliyor oturdum kaldım
Getir getir bol sarılmalı olacakHemen kolonya getiriyim
Hep iyi olalım berabercene üşendim resmen nefret ediyorum artık pazartesi günlerinden.Allah iyilik versin ablacım şükür bende iyiyim henüz bende bişey yapmadım abla
Çok özledimCanım ben de doya doya yazıştığımız zamanları özledim, zamanım olmuyor. Arada bildirimleri, etikete bakıp çıkıyorum. Hepinizi öpüyorum, kucaklıyorum derdim ama demiyorum, virüs var
Sen beceremezsen olmaz ama tarif bombaAbla Sende varya beklentiyi yükselt yükselt valla adam akıllı bişey olmazsa varya görürüm ben
Görende sütlü baklava açacam sanır
Good morning apple pieGod morning Baby
Gunaydin şekercigimGğnaydınlar şekercim
Günaydınlar
Hıhhhhhh