• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Sıradan,gösterişsiz tarifin🤣
🤣Abla Sende varya beklentiyi yükselt yükselt valla adam akıllı bişey olmazsa varya görürüm ben🙄🤣
Görende sütlü baklava açacam sanır🤣

İyi sabahlar becerikli hatunlar 😂😂

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ve Evva Evva ikinizi de öpüyorum siz sebebini biliyorsunuz 😘👀 👀

Banlıyken tatlı yarışmasına katılma hevesiyle haber uçurdum ama bu kurtlar sofrasını yapılan tarifleri görünce kalbim sıkıştı 🤣🤣

Arkadaş bende millet en fazla ne yapabilir ki dedim yarışmaya katıldım, bir çikolatadan şato süt akan şelale yapmadığınız kalmış 😁

E Elif_Eylul hayırlı olsun ama ben olayı komple yanlış anlamışım sandım ki pro olan istediği kişiyi de pro yapıyor :63: boşa yağ çekmişim 🤣🤣

@Elalis kimin annesi ?

@sena zeynep kimle kardeşsin tarif yapanlardan ?

@HAbibte niye herkese gazoz ikram ediyorsun ? memleketi de söylemedin?

Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. profildeki sen misin ?

Banlıyken takiplerim sonucu şimdilik merakımı bir nebze giderdim :KK53::KK53:
Anladım muzkadcım :KK53: hoşgeldin ama ara ver biraz birgün burda beşgün yoksun👀

Canım ben de doya doya yazıştığımız zamanları özledim, zamanım olmuyor. Arada bildirimleri, etikete bakıp çıkıyorum. Hepinizi öpüyorum, kucaklıyorum derdim ama demiyorum, virüs var😷
Deynep nasılsın nerdesin sen yahu hiç gözükmüyorsun iyisin demi özlettin kendini fırsat buldukça gel yine

Canım ben de doya doya yazıştığımız zamanları özledim, zamanım olmuyor. Arada bildirimleri, etikete bakıp çıkıyorum. Hepinizi öpüyorum, kucaklıyorum derdim ama demiyorum, virüs var😷
Çok özledim😍❤️🤩

🤣Abla Sende varya beklentiyi yükselt yükselt valla adam akıllı bişey olmazsa varya görürüm ben🙄🤣
Görende sütlü baklava açacam sanır🤣
Sen beceremezsen olmaz :süslü: :KK53: ama tarif bomba😍

Back