• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
İyi sabahlar becerikli hatunlar 😂😂

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ve Evva Evva ikinizi de öpüyorum siz sebebini biliyorsunuz 😘👀 👀

Banlıyken tatlı yarışmasına katılma hevesiyle haber uçurdum ama bu kurtlar sofrasını yapılan tarifleri görünce kalbim sıkıştı 🤣🤣

Arkadaş bende millet en fazla ne yapabilir ki dedim yarışmaya katıldım, bir çikolatadan şato süt akan şelale yapmadığınız kalmış 😁

E Elif_Eylul hayırlı olsun ama ben olayı komple yanlış anlamışım sandım ki pro olan istediği kişiyi de pro yapıyor :63: boşa yağ çekmişim 🤣🤣

Elalis Elalis kimin annesi ?

M MissHayaLet kimle kardeşsin tarif yapanlardan ?

HAbibte HAbibte niye herkese gazoz ikram ediyorsun ? memleketi de söylemedin?

Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. profildeki sen misin ?

Banlıyken takiplerim sonucu şimdilik merakımı bir nebze giderdim :KK53::KK53:

İyi sabahlar becerikli hatunlar 😂😂

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ve Evva Evva ikinizi de öpüyorum siz sebebini biliyorsunuz 😘👀 👀

Banlıyken tatlı yarışmasına katılma hevesiyle haber uçurdum ama bu kurtlar sofrasını yapılan tarifleri görünce kalbim sıkıştı 🤣🤣

Arkadaş bende millet en fazla ne yapabilir ki dedim yarışmaya katıldım, bir çikolatadan şato süt akan şelale yapmadığınız kalmış 😁

E Elif_Eylul hayırlı olsun ama ben olayı komple yanlış anlamışım sandım ki pro olan istediği kişiyi de pro yapıyor :63: boşa yağ çekmişim 🤣🤣

Elalis Elalis kimin annesi ?

M MissHayaLet kimle kardeşsin tarif yapanlardan ?

HAbibte HAbibte niye herkese gazoz ikram ediyorsun ? memleketi de söylemedin?

Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. profildeki sen misin ?

Banlıyken takiplerim sonucu şimdilik merakımı bir nebze giderdim :KK53::KK53:
Allah razi olsun o barnaginla bana oy verdiğin icin inşallah sende olursun pro olunca basima taç takmadilar ama neyse:KK53:
Canim benim M MissHayaLet ablasiyim yani biz küçüklükten beri kardesiz yani biz öyle zannediyoruz annemiz bize yalan soylemediyse:KK53::KK70::KK70:

Son düzenleme:
Allah razi olsun o barnaginla bana oy verdiğin icin inşallah sende olursun pro olunca basima taç takmadilar ama neyse:KK53:
Canim benim M MissHayaLet ablasiyim yani biz küçüklükten beri kardesiz yani biz öyle zannediyoruz annemiz bize yalan soylemediyse:KK53::KK70::KK70:
Allah çanınızı almasın abla kardeş üye olunur mu aile konusu da açılmaz şimdi bdvye 🤣🤣

Allah çanınızı almasın abla kardeş üye olunur mu aile konusu da açılmaz şimdi bdvye 🤣🤣
Neden kiz öyle seymi olur biz birbirimizi ve ailemizi bildigimiz icin sorun yok yani sen rahat ol🤣

Hayır yani kardeşine de mi kızmaz insan arada asdgdhgfh 🤣🤣 hep elti kaynana değil Elif hanım arada bdv de kardeşini de haşlayan oluyor :KK8:
Kizarsa dümdük soyler zaten bana ama burda degil sorunlarimizi oturup konusabiliriz😁
Zaten kardesim oyle bir insan degil mesela annemizi cekistirebiliriz burdada olsa :KK53:

Back