- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.094
- 748
Aslında degılım ama cok begenmeden yedıgım ıcın ac sayılırımKıyamisu,aç mısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında degılım ama cok begenmeden yedıgım ıcın ac sayılırımKıyamisu,aç mısın?
Baksana başka forumada yazıyorlar mis.. çete bunlar çeteBolundukleri kesin de
He ondan,çerez kitla,Luppo yok mu,ondan yeAslında degılım ama cok begenmeden yedıgım ıcın ac sayılırım
Aa,görmedim onuBaksana başka forumada yazıyorlar mis.. çete bunlar çete
İyiyim bende temizlik yaptım bugün yorgunum keyif yapacağimmİyiyim canım,sen nasılsın?
Luppo stoklamayı unutmusuz ya cok dardayımHe ondan,çerez kitla,Luppo yok mu,ondan ye
Ellerine sağlık,mis gibi olmuştur, dinlen tabiiİyiyim bende temizlik yaptım bugün yorgunum keyif yapacağimm
Hemen kargolayayimLuppo stoklamayı unutmusuz ya cok dardayım
Yaa çok tatlı ama ya fake mi değil mi bilemedim ama çok panik bi arkadaşım vardı hiç mantığa sığmayacak şeyleri korkusundan sorgulardi olabilir mi diye ciddi ciddi o geldi aklımaBaksana başka forumada yazıyorlar mis.. çete bunlar çete
Luppo çok alışkanlık yapıyor ağzına bitane attığınla kalmıyor o yüzden almıyorumHemen kargolayayim
Sürekli Yeni üyelik açıp 3 4 ay bunu sormaları çok tatlı gelmiyor bana canimYaa çok tatlı ama ya fake mi değil mi bilemedim ama çok panik bi arkadaşım vardı hiç mantığa sığmayacak şeyleri korkusundan sorgulardi olabilir mi diye ciddi ciddi o geldi aklıma
Ben aldığım çerezleri yedim bitti, çikolatam var ,kendimi tutuyorum.Luppo çok alışkanlık yapıyor ağzına bitane attığınla kalmıyor o yüzden almıyorum
Ahh jennam lupposuzlugun verdıgı acıyı bilir misin ki sen? o kahır dolu geceler.. Anlık göz dalmaları.. huzursuz bekleyişler omen tanrımHemen kargolayayim
Haa orasını bilemem ben denk gelmedim daha önce haklısın tabiSürekli Yeni üyelik açıp 3 4 ay bunu sormaları çok tatlı gelmiyor bana canim
Ta böğrümde hissettim,napsakAhh jennam lupposuzlugun verdıgı acıyı bilir misin ki sen? o kahır dolu geceler.. Anlık göz dalmaları.. huzursuz bekleyişler omen tanrım
Vallahi kaçıncı bu hatırlamıyorum bile ama yaşı küçük ya da erkek kafa buluyorlar. Çokta güzel tava getiriyorlar laf olsun diyeHaa orasını bilemem ben denk gelmedim daha önce haklısın tabi
Luppo?Ben aldığım çerezleri yedim bitti, çikolatam var ,kendimi tutuyorum.
Ikı gün hıc uyanmadan uyumalıyım. Pazartesı zabaanan karga tadımlıgnı yemeden terliklerimle evden koşarak cıkıp hemen luppoma kavusmalıyımTa böğrümde hissettim,napsak
Luppo yok hiç almadım kiLuppo?