- 24 Eylül 2018
- 98.534
- 295.004
- 698
Beyine rica et yarın 2 koşu alsinIkı gün hıc uyanmadan uyumalıyım. Pazartesı zabaanan karga tadımlıgnı yemeden terliklerimle evden koşarak cıkıp hemen luppoma kavusmalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyine rica et yarın 2 koşu alsinIkı gün hıc uyanmadan uyumalıyım. Pazartesı zabaanan karga tadımlıgnı yemeden terliklerimle evden koşarak cıkıp hemen luppoma kavusmalıyım
Boşuna canı çekti madem yok niye dedin bak 2 gün hayaliyle uyucak sen uyuyabilicekmisinLuppo yok hiç almadım ki
Olda da yemez ki o,fit kız o fitBoşuna canı çekti madem yok niye dedin bak 2 gün hayaliyle uyucak sen uyuyabilicekmisin
Vicdansız sabuhaaaa bi şu duvara bi bu duvara kendını parcalayan emojiBoşuna canı çekti madem yok niye dedin bak 2 gün hayaliyle uyucak sen uyuyabilicekmisin
Himm maşallah.Olda da yemez ki o,fit kız o fit
Himm maşallah.
Hadj hadiVicdansız sabuhaaaa bi şu duvara bi bu duvara kendını parcalayan emoji
Bu akşam yerim ya niyeyse xanım sacma sapan seyler yemek istıyorHimm maşallah.
Nescafe + Çikolata =huzurBu akşam yerim ya niyeyse xanım sacma sapan seyler yemek istıyor
Ben eve almayınca canim mahkum oluyor eldekiyle yetiniyor ceza bana yemesin.Bu akşam yerim ya niyeyse xanım sacma sapan seyler yemek istıyor
Bugün günlerden ne diye düşündüm. Bir şey olmaz,yap gitsinAslında bir sorum var sıze persembe günü süt aldım kaynattım. sütlac yapayım dıye bşr ksımını ayırdım lakın yapamadım süt halen dolapta bozulmuş mudur yapsam bşrsey olır mu?
Benden günah gitti gıdıyorum mıtfagaBugün günlerden ne diye düşündüm. Bir şey olmaz,yap gitsin
Dolapta bozulmaz canım, afiyet olsunBenden günah gitti gıdıyorum mıtfaga
Hiçbir şey olmamıştırBenden günah gitti gıdıyorum mıtfaga
Tesekkür ederiim arkadasımDolapta bozulmaz canım, afiyet olsun
Rica ederim canımTesekkür ederiim arkadasım
Tamam dökecektim iyi ki dökmemişimHiçbir şey olmamıştır
Ziyan edersin yazık, yap gitsin :)Tamam dökecektim iyi ki dökmemişim