- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.388
- 598
Ya tesadüf olamaz.. bugün yeni üye olup 3 kere adet oldum test yaptım şöyle böyle hamilemiyim diyor.İyi bari,bakınaýim ben de kimmiş
Sora diğeri hemen üye olup 6 kez adet oldum hamilemiyim diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya tesadüf olamaz.. bugün yeni üye olup 3 kere adet oldum test yaptım şöyle böyle hamilemiyim diyor.İyi bari,bakınaýim ben de kimmiş
Valla öyle anladım ama sora belki yanlış anlamisimdir dedimYa ben sizi geçmem lazımdı demiyorum diğerleri çok az yürüyor,az yürüdüğüm halde geçemediler diyorum
Mis kafalar ,havadarYa tesadüf olamaz.. bugün yeni üye olup 3 kere adet oldum test yaptım şöyle böyle hamilemiyim diyor.
Sora diğeri hemen üye olup 6 kez adet oldum hamilemiyim diyor
Yine mi düştüm@_Marla_ mesela o konuya şuan yazıp duruyor
Yahu bide noldu biliyormusun o ayrı iki konu açan 3 kez adet gormusle 6 kez adet gormusu tanistirdim şimdide özelden çıkmıyorlar ne kadar garipYine mi düştüm
Ben de diyorum sütlü tatlılara kim benı cagırsınYine mi düştüm
Düşmez kalkmaz bir Allah bebeğim,düşürmüşler seni,öyle diyollaYine mi düştüm
SubhanAllahYahu bide noldu biliyormusun o ayrı iki konu açan 3 kez adet gormusle 6 kez adet gormusu tanistirdim şimdide özelden çıkmıyorlar ne kadar garip
Erkek üyeleri anlayamamakYahu bide noldu biliyormusun o ayrı iki konu açan 3 kez adet gormusle 6 kez adet gormusu tanistirdim şimdide özelden çıkmıyorlar ne kadar garip
BenBen de diyorum sütlü tatlılara kim benı cagırsın
Birde diyorki 6 kez adet grms olan 3 ay görmüş olana neden test yapmıyor varsa çıkardı diyor kafalar güzel hakkaten.Erkek üyeleri anlayamamak
Beni keklediler bacım ben de tüm biyoloji dersi bilgilerimi kullanıyırdum negzelDüşmez kalkmaz bir Allah bebeğim,düşürmüşler seni,öyle diyolla
Dikkat etmeliyim ben de artıkınBirde diyorki 6 kez adet grms olan 3 ay görmüş olana neden test yapmıyor varsa çıkardı diyor kafalar güzel hakkaten.
Hiç sütlü tatlı yapmiyormusun pekiBeni keklediler bacım ben de tüm biyoloji dersi bilgilerimi kullanıyırdum negzel
Çokzel bir şeye vesile olmuşsun,ama kendini yıpratma gel burda coşalım,eğlenelimBeni keklediler bacım ben de tüm biyoloji dersi bilgilerimi kullanıyırdum negzel
hakkaten onlar daha çok konu açar... Benim özeline geldi yazdı başka nick'li.biri de ben Eylül'de beri adet oldum hamilemiyim kardeşim sence diye yazdı banaÇokzel bir şeye vesile olmuşsun,ama kendini yıpratma gel burda coşalım,eğlenelim
Ben heyecanların kadınıyım sıkılırsam terki-diyar ederim tatlılarla costurun beni canlsrımÇokzel bir şeye vesile olmuşsun,ama kendini yıpratma gel burda coşalım,eğlenelim