- 24 Eylül 2018
- 98.492
- 295.052
- 698
Şifre çözücü olmuşsun iyice canimTabi cennam ardı arkası kesilmiyo basladımı ben sezdiğim gibi tamam diyorum oh mis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şifre çözücü olmuşsun iyice canimTabi cennam ardı arkası kesilmiyo basladımı ben sezdiğim gibi tamam diyorum oh mis
Teşekkür ederim canımBirinciliğini de tebrik ederim kuzum Daha önce etmemiş olabilirim
Baharat takımı incili olanUlaaaaa fincan beee baharat takimi diyooo
Ne olduki simdiTabi cennam ardı arkası kesilmiyo basladımı ben sezdiğim gibi tamam diyorum oh mis
Rica ederim canimTeşekkür ederim canım
Yok bir şey hassas kelebekNe olduki simdi
Eninde sonunda görecekFaturayı onun kartıyla ödedim görmeseydi iyiydi
Rica ederim canim
Aynen cennam hayat boyle yapıyor insanı bazenŞifre çözücü olmuşsun iyice canim
Yok yok bişey yok minnoş senii oyy sacını sevdim farzet suanNe olduki simdi
En güzeli canimAynen cennam hayat boyle yapıyor insanı bazen
Bugunde koca geç kaldı yine gözümüz yolda karnımızda zil çalmaktaEn güzeli canim
Yok yok sağolsun kendi ne istiyorsan al dedi ❤ ama biraz müsriflik yaptığım doğrudur sürekli alırım öyle şeyler bıktı ne yapsın adam haklıEninde sonunda görecek
Trafik vardır, ya da markete ugradiysa kuyruktadır. Kıtlık var gibi tüm marketlerBugunde koca geç kaldı yine gözümüz yolda karnımızda zil çalmakta
Sende de fincan takımı alma hastalıgımı mı var bir kuzenim benımde oyle sureklı kahve fıncanı takımı alıyor abartısız 20 takımı vardır heraldeYok yok sağolsun kendi ne istiyorsan al dedi ❤ ama biraz müsriflik yaptığım doğrudur sürekli alırım öyle şeyler bıktı ne yapsın adam haklı
Azıcık tut madem,vur dediyse oldurmeYok yok sağolsun kendi ne istiyorsan al dedi ❤ ama biraz müsriflik yaptığım doğrudur sürekli alırım öyle şeyler bıktı ne yapsın adam haklı
O neymiş öyleSende de fincan takımı alma hastalıgımı mı var bir kuzenim benımde oyle sureklı kahve fıncanı takımı alıyor abartısız 20 takımı vardır heralde
Bugun ben bı markete ugrayayım desım aynen dediğin gibi cennam kıtlık var gibi bayansıra bekledım sebze almak ıcın bıle aıra bekledim düşünTrafik vardır, ya da markete ugradiysa kuyruktadır. Kıtlık var gibi tüm marketler
Napcakki okadar takimi baharatlari 10kilomu aliyoki hepsine koysun diyeSende de fincan takımı alma hastalıgımı mı var bir kuzenim benımde oyle sureklı kahve fıncanı takımı alıyor abartısız 20 takımı vardır heralde