- 22 Temmuz 2017
- 44.610
- 132.251
- 598
Onunki uyuyor bir kere, hazırda olsa pasta kreması, hazırda olsa çikalata sosu var
Bunlara süt kullanmadan nasıl yapacak, yoksa su ile yaptı da bizi mi kekledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onunki uyuyor bir kere, hazırda olsa pasta kreması, hazırda olsa çikalata sosu var
40 sayfa kadarBende hiç sevmem, artık boş boş bakarız ekrana
Yoksa senmi suyla yaptin kazanindibiniOnunki uyuyor bir kere, hazırda olsa pasta kreması, hazırda olsa çikalata sosu var
Evet, sütten tasarruf ettim, yoksa 1. bendimYoksa senmi suyla yaptin kazanindibini
Harikaolmuş eline emeğine sağlık bol eğlenceli bir gece olsun inşSağ ol kuşum, dolu halini şurda görebilirsin
Eki Görüntüle 2751185
Mutlu yıllar canımŞimdiden mutlu yıllar dilerim o zaman
Yandayim aşko
Nerde yanda.kizYandayim aşko
Biz yemeği yedik çoktaaaaaaannnalsem canımcım, senin bugün kocişinle yılbaşı yemeğin yok muydu, herifin kızmasın
Teşekkür ederim canım benim oyun içinde bu aradaEvva tebrik ederim ❤
Teşekkür ederim canım benim inşallah darısı sanada
Çatlayında patlayın bazısı teredütte kaldı yoksa silip süpürmüştüm oylarıOnunki uyuyor bir kere, hazırda olsa pasta kreması, hazırda olsa çikalata sosu var
Daha nasıl silip süpürecektin acaba, hezimete uğradık yahu, ezip geçtinÇatlayında patlayın bazısı teredütte kaldı yoksa silip süpürmüştüm oyları
Yok vala şaka bir yana katılım çoktu bu sefer baya yüksek oy alan olduDaha nasıl silip süpürecektin acaba, hezimete uğradık yahu, ezip geçtin
Hak ettin kazandın canım, gerisi eğlencelik muhabbet. Şimdi sırada hediyeni merak etmekYok vala şaka bir yana katılım çoktu bu sefer baya yüksek oy alan oldu