- 24 Eylül 2018
- 98.492
- 295.052
- 698
P T T candır hemsom,pijama,TV,terlikPijamalarimi giydigime gidebilirim hemsom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
P T T candır hemsom,pijama,TV,terlikPijamalarimi giydigime gidebilirim hemsom
Cevap bekliyorumEvet soruyorum napmisim
Hiç halım yoğdur hediyemide görmemişler gibi 20 gün önce aldım ne ..ok yiyecem gözüm kpıda halaSenden farksizim
Heeelllooğ
Çoğ komiğAa,naptı
GelmedimiHiç halım yoğdur hediyemide görmemişler gibi 20 gün önce aldım ne ..ok yiyecem gözüm kpıda hala
BendeCevap bekliyorum
Yok gelmedi umudumuz hep var söndürenler utansınGelmedimi
Çoğ komiğ
Ne almıştınYok gelmedi umudumuz hep var söndürenler utansın
KırbaçNe almıştın
Duyarsan bana da söyle
UuuuuKırbaç
Bence çok uygun
Hiç azıcık sömürdüm fincan takımı servis takımı baharat takımı kek kalıbı kahve yanı brdağı bi kaç bişey daha vardı hatırlamıyorumNe almıştın
Azıcık mı?Hiç azıcık sömürdüm fincan takımı servis takımı baharat takımı kek kalıbı kahve yanı brdağı bi kaç bişey daha vardı hatırlamıyorum
Bende sandimki yilbasinda kocana iyi gelicek bisetHiç azıcık sömürdüm fincan takımı servis takımı baharat takımı kek kalıbı kahve yanı brdağı bi kaç bişey daha vardı hatırlamıyorum
Azıcık mı?
Eminim onu alsam çok mutlu olurdu bıktı benden kargom geldiğinde yarısını göstermedimKırbaç
Ooo evvacım yeni yılda mutlulukla kullan bol bol sunumlarını bekliyoruz o zamanHiç azıcık sömürdüm fincan takımı servis takımı baharat takımı kek kalıbı kahve yanı brdağı bi kaç bişey daha vardı hatırlamıyorum