- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.538
- 598
Yav seni ilk görüyorum buralarda kimsin necisin nickinimi değiştinTunaydınn perii hosgeldın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav seni ilk görüyorum buralarda kimsin necisin nickinimi değiştinTunaydınn perii hosgeldın
Ayyy blue gelmiş ben gideyim Ocak ta yemegim varYav seni ilk görüyorum buralarda kimsin necisin nickinimi değiştin
Yaaaa nasıl tanımazsın beni be yazıklar olsunYav seni ilk görüyorum buralarda kimsin necisin nickinimi değiştin
GunaydinNagbersiniz bugün gargamele garrggii diyen şirin gibi konuşassım var içim kımıl kimil
Yaaaa periiiiYav seni ilk görüyorum buralarda kimsin necisin nickinimi değiştin
Güvenim sarsıldı malesef. Oysa ki çok severdim burayı. Huzurlu bir ortamdıTakimda karkasa var zaten üzuldüm ayrildim ordam burdada kipleyen var gordum ama malesef cok kotu
Bebeğimm. minnoşum
CasusYav seni ilk görüyorum buralarda kimsin necisin nickinimi değiştin
Nerelersesin bakim senn gitme yerlere yamacımda kalBebeğimm. minnoşum
Deme öyle calcim bak burdanda giderimGüvenim sarsıldı malesef. Oysa ki çok severdim burayı. Huzurlu bir ortamdı
Burdan bilgileri alıp alıp adminlere şikayet ediyorum ben 007 oribondum ben
Oribond ne laaBurdan bilgileri alıp alıp adminlere şikayet ediyorum ben 007 oribondum ben
Ahahaha pazarlık usulü mi yaniTatlimi 80 oya cikartinda öyle gideyim bari
Yaaaa hani james bond varya bende orianayım ya oribond yaptım işte niye acıklattırıyosun hemenOribond ne laa
Sen beni nerde bulacağını biliyorsunNerelersesin bakim senn gitme yerlere yamacımda kal
Benden alabilirsin fazla varTatlimi 80 oya cikartinda öyle gideyim bari
sence haksız mıyım?Deme öyle calcim bak burdanda giderim
El sıkışçam bak söle saga sola haber sal 1oy versinler banaAhahaha pazarlık usulü mi yani
Eee nasil alcam senden söleseneBenden alabilirsin fazla var