- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Yapamadım ki olaylar olaylar tatlım ordan oraya savrulduYap yap yakışır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapamadım ki olaylar olaylar tatlım ordan oraya savrulduYap yap yakışır
MinikkkkkBacım cikolatan el yapimi mi almissin hazır dokmussin
Oda hazır olsun ne olmuş yaniBacım cikolatan el yapimi mi almissin hazır dokmussin
Keske bende hazir kullansaydimOda hazır olsun ne olmuş yani
Böyle demeyeceksin işte ben onu marketten aldım geldim erittim eitirken foto cektim emek var diyeceksinOda hazır olsun ne olmuş yani
Sarı işte bizimki de. Senin de sarı olur gibiAşksın seeeeeennnn cansınnn sennnnn
Çikolatasınıda kendim yapsadım Minik Duduklu Tencere 'e oy kalırmıydı okadanda düşünceliyim işteKeske bende hazir kullansaydim
Gerilerden gelip gelip Bana depar attınTatlimi 80 oya cikartinda öyle gideyim bari
Birilerine çatmam lazımdıAnaaa kız beni mı suçladın sen şimdi biz burda kızı özledik diyelim bende sevindim ayşecan gelmiş diye okuduğuma bak
Valla oyle dedi biz özlememisik bileAnaaa kız beni mı suçladın sen şimdi biz burda kızı özledik diyelim bende sevindim ayşecan gelmiş diye okuduğuma bak
TamamGerilerden gelip gelip Bana depar attın
Birilerine çatmam lazımdı
Filizko ben şok ben iptalValla oyle dedi biz özlememisik bile
AminValla burasının da yokluğu çok belli oldu. Resmen elim ayağım boş kaldı, kaşlarım çatıldı, gözlerim süzüldü Allah ayırmasın bi daha
Hep onun yüzünfen zatenNuriyem dururken
Aaa sen nasıl tanımazsınYav seni ilk görüyorum buralarda kimsin necisin nickinimi değiştin
Yoksa o 5 sizdenmi geldiNasi olsa yiyemiyoz bari oy verelim
15 kisi daha oy kullansa tamam bu iş225 te olmuşum akşama 300 olurum gibi