Sana şarkı yolladım çok kıskandılarTamamdır reis
Hoş buldum tatlııımmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana şarkı yolladım çok kıskandılarTamamdır reis
Hoş buldum tatlııımmm![]()
Gördüm çiçeğim, çok özlemişsin beni. Ben de seni özledimSana şarkı yolladım çok kıskandılarKıymetimi bil
![]()
Kırılma yaşadım ben malesef
Sonsuza dek susuyorumGördüm çiçeğim, çok özlemişsin beni. Ben de seni özledimaslında E Elif_Eylul e yazdığın akrostiş şiiri görünce bir kıskandım ama bugün kendi profilimi görünce kıskançlığım geçti. Kıskananlar çatlasın
![]()
Evet özledim yokluğun belli oluyorGördüm çiçeğim, çok özlemişsin beni. Ben de seni özledimaslında E Elif_Eylul e yazdığın akrostiş şiiri görünce bir kıskandım ama bugün kendi profilimi görünce kıskançlığım geçti. Kıskananlar çatlasın
![]()
O kadar susamazsınSonsuza dek susuyorum![]()
Takimda karkasa var zaten üzuldüm ayrildim ordan burdada kipleyen var gordum ama malesef cok kotuKırılma yaşadım ben malesef
10 dkya konuşurO kadar susamazsın![]()
Öyle olsa beni banlarlarBan yememe en çok kocam sevindi. Bürün gün elinde telefon pıt pıt pıt yazıyordun, çok yazdığın için banlamışlardır seni diyor![]()
Takımdan ayrıldın mıTakimda karkasa var zaten üzuldüm ayrildim ordam burdada kipleyen var gordum ama malesef cok kotu
Valla burasının da yokluğu çok belli oldu. Resmen elim ayağım boş kaldı, kaşlarım çatıldı, gözlerim süzüldüEvet özledim yokluğun belli oluyor![]()
Takımdan ayrıldın mı![]()
Tunaydınn perii hosgeldınTunaydin![]()
Gunaydin![]()
Günaydın canlar![]()
Yok alirmiyim, esime diorum habire ilk 3teyim die
Tesekkur ederim![]()
Nagbersiniz bugün gargamele garrggii diyen şirin gibi konuşassım var içim kımıl kimilGunaydiin![]()