Sana şarkı yolladım çok kıskandılarKıymetimi bilTamamdır reis
Hoş buldum tatlııımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana şarkı yolladım çok kıskandılarKıymetimi bilTamamdır reis
Hoş buldum tatlııımmm
Gördüm çiçeğim, çok özlemişsin beni. Ben de seni özledim aslında E Elif_Eylul e yazdığın akrostiş şiiri görünce bir kıskandım ama bugün kendi profilimi görünce kıskançlığım geçti. Kıskananlar çatlasınSana şarkı yolladım çok kıskandılarKıymetimi bil
Kırılma yaşadım ben malesef
Sonsuza dek susuyorumGördüm çiçeğim, çok özlemişsin beni. Ben de seni özledim aslında E Elif_Eylul e yazdığın akrostiş şiiri görünce bir kıskandım ama bugün kendi profilimi görünce kıskançlığım geçti. Kıskananlar çatlasın
Evet özledim yokluğun belli oluyorGördüm çiçeğim, çok özlemişsin beni. Ben de seni özledim aslında E Elif_Eylul e yazdığın akrostiş şiiri görünce bir kıskandım ama bugün kendi profilimi görünce kıskançlığım geçti. Kıskananlar çatlasın
O kadar susamazsınSonsuza dek susuyorum
Takimda karkasa var zaten üzuldüm ayrildim ordan burdada kipleyen var gordum ama malesef cok kotuKırılma yaşadım ben malesef
10 dkya konuşurO kadar susamazsın
Öyle olsa beni banlarlarBan yememe en çok kocam sevindi. Bürün gün elinde telefon pıt pıt pıt yazıyordun, çok yazdığın için banlamışlardır seni diyor
Takımdan ayrıldın mıTakimda karkasa var zaten üzuldüm ayrildim ordam burdada kipleyen var gordum ama malesef cok kotu
Valla burasının da yokluğu çok belli oldu. Resmen elim ayağım boş kaldı, kaşlarım çatıldı, gözlerim süzüldü Allah ayırmasın bi dahaEvet özledim yokluğun belli oluyor
Takımdan ayrıldın mı
Nuriyem dururkenSen profiterol aşkına banlandın
Tunaydınn perii hosgeldınTunaydin
Arada gelmiştı onada laf amaNuriyem dururken
Nuriyem dururkenSen profiterol aşkına banlandın
Gunaydin
Günaydın canlar
Yok alirmiyim, esime diorum habire ilk 3teyim die
Tesekkur ederim
Nagbersiniz bugün gargamele garrggii diyen şirin gibi konuşassım var içim kımıl kimilGunaydiin