- 22 Temmuz 2017
- 44.635
- 132.235
- 598
Ama yokluğunda ben kendimi gösterdim, onu gördün müGördüm gördüm, tek tek okudum her gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama yokluğunda ben kendimi gösterdim, onu gördün müGördüm gördüm, tek tek okudum her gün
Nevoştan bir açıklama bekliyorum, üstünden gün geçen bir laftan ceza aldım. Acaba ben beğenmedim atınca Nevreste beni kibledi mi?Nasil yaniya kafami karistirma
Gördüm gördümAma yokluğunda ben kendimi gösterdim, onu gördün mü
Oyle bisey olabilirmiNevoştan bir açıklama bekliyorum, üstünden gün geçen bir laftan ceza aldım. Acaba ben beğenmedim atınca Nevreste beni kibledi mi?
Hepsinin cevabı nevodaOyle bisey olabilirmi
Sen sıranı bekle2020yi 3.olarak bitirdim 2021i 1.cilikle acarim insallah
@Evva tebrikler canim
Bakayim günaydin daha evetGünaydın
Hoş buldum tatlım. Gurbet ellere gitmişsin
Erken kalkıyorum da kahvaltı faslı eşimden geç oluyor daha günaydın sayılırBakayim günaydin daha evet
12 olmadiysa sorun yok sanada günaydın cantanem birtanemErken kalkıyorum da kahvaltı faslı eşimden geç oluyor daha günaydın sayılır
He ya, pisi pisine gittimHoş buldum tatlım. Gurbet ellere gitmişsin
Kim hakkıyla gidiyor kiHe ya, pisi pisine gittim
Kız ben hakkaten pisi pisine gittim Aha dayıya sor @NevresteKim hakkıyla gidiyor ki
Hayır ya ne alakası varİstediğin kadar beğenmedim atabilirsinSen başka şeyden gittin,Nevreste ye beğenmedim attım, mune beni beğendi
Aynen öyleKız ben hakkaten pisi pisine gittim Aha dayıya sor @Nevreste
Sen profiterol aşkına banlandınNevoştan bir açıklama bekliyorum, üstünden gün geçen bir laftan ceza aldım. Acaba ben beğenmedim atınca Nevreste beni kibledi mi?
Burası BDV mi anlamadım. Birbirini KİB'lemek fazla değil mi?Aynen öyle
Aynen oyleBurası BDV mi anlamadım. Birbirini KİB'lemek fazla değil mi?