- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Nasıl yok kız
Ben diyim kule sen de dağ, yapmış adamlar iki metreymiş
Niye ugrasmislarki yukardan kovayla dokselermis cikolatayi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yok kız
Erkek milletinde hiç pratik zeka yokNiye ugrasmislarki yukardan kovayla dokselermis cikolatayi
BencedeErkek milletinde hiç pratik zeka yok
Buldum ya sultan sarması yada güllaç yapıcan bence
Diyemem
Nevrestenin de dediği gibi adı yeter tatlımın
Aramızda kalsın Nevreste yapılma tarihine göre siralayacakmis kimseye söyleme hemen paylasmalisin bence
Benden duymuş olmada
Ama herkes bayılıyorNeymiş ula o
Adını duyunca kendimden gectigim bir tatlı olmadı söyle sen bayilmam ben
Ahahahha hayatımda daha böyle bi yorum okumamıştım ya
Güzel değerlendirme yapmışsın. Böyle daha orijinal ve güzel ve mükemmel ve harika ve süper olmuş
Ama herkes bayılıyor
Nasıl yok kız
Yarında bundan istiyorum lütfen hemde videoluAnaaaaammmm bu da neydiiii
Buldum ya sultan sarması yada güllaç yapıcan bence
Abla ne diyon ben 3 kat çıkana kadar anam ağladıYarında bundan istiyorum lütfen hemde videolu
Çok kırıldım Şimdi gözümüz kalacakAbla ne diyon ben 3 kat çıkana kadar anam ağladı
Abla ben iki metrelik şeyi nerden bulabilirim eger bulursam yaparım ne varÇok kırıldım Şimdi gözümüz kalacak
Yaptın tamam kim yiyecekArtık mahallede lokma gibi dağıtırsınAbla ben iki metrelik şeyi nerden bulabilirim eger bulursam yaparım ne var
Ahahah bizim daireye yeter acaba burda kaç tane varYaptın tamam kim yiyecekArtık mahallede lokma gibi dağıtırsın
Bin tane vardırAhahah bizim daireye yeter acaba burda kaç tane var
Abla ben bi metre yapsam olur mu ama bi şartla yaparım yarışmayı kesin ben kazanırsamBin tane vardır