- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Aramızda kalsın Nevreste yapılma tarihine göre siralayacakmis kimseye söyleme hemen paylasmalisin bence
Benden duymuş olmada
Benim tatlıma sıra mıra sökmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramızda kalsın Nevreste yapılma tarihine göre siralayacakmis kimseye söyleme hemen paylasmalisin bence
Benden duymuş olmada
ay yok hemde hiiççç
ona diyorsan seninde bakmamış olman lazım nerden biliyosun güzel değil engelleme insanları
maalesef artık cok gec..
sen daha fena geleceksin gibi
hıhııı bencede
yok dünden kalanla yaptım canısı evettt biraz o girmiş olabilir canım canfebimmm
kk nın sütlaçtan sonra en cok sevdiği
ahahaha nasıl gösterecekmişsin korkmadım kiii korkmadım kiii
ahahaha içindeki neyden yapılıyo
profiterol yok
evettt gizli meleğim sağolsun ❤❤
Gördüm bir üst msj da kabul etmissinGizli Melek dedim ama isim vermedim ki
Benimle paylasabilirsin bence sonuçta benden geçti, yaptım artık yani çok istiyosun soyl3yemiyosun gibiyse hani hiiiic çekinmeTatlım bir efsane
Sagol balım teşekkür ederimMikemmel olmuş Canım
Ellerine sağlık
Sagol balım teşekkür ederim
Ya evet bence de bakılsın bende sadece kursa gittim geldim o kadar yaniGördüm bir üst msj da kabul etmissin
Itiraz ediyorum müge hanim evimdeydim ben kameralara bakilsin
Benimle paylasabilirsin bence sonuçta benden geçti, yaptım artık yani çok istiyosun soyl3yemiyosun gibiyse hani hiiiic çekinme
Kız beklentiyi dusurcen sonra bombayı patlatican kötü de kötü e ee pis tatlım deBenim tatlıma sıra mıra sökmez
Oylar sonuçlanınca göreceğizYiğidi öldür hakkını yeme demişler
Bende hiç merak etmiyorum hihYooo hiç söylemek istemiyorum
Kız beklentiyi dusurcen sonra bombayı patlatican kötü de kötü e ee pis tatlım de
Ozaman bu tatliyi kim yaptı hazır mı aldın yoksaYa evet bence de bakılsın bende sadece kursa gittim geldim o kadar yani
Oylar sonuçlanınca göreceğiz
Neymiş ula o
Diyemem
Nevrestenin de dediği gibi adı yeter tatlımın
Neymiş ula o
Adını duyunca kendimden gectigim bir tatlı olmadı söyle sen bayilmam ben
Benimle ne alakası var siz tutturdunuz profiterol du eklerdi alın size profiterol demiş Youlost16
Güzel değerlendirme yapmışsın. Böyle daha orijinal ve güzel ve mükemmel ve harika ve süper olmuşay yok hemde hiiççç
ona diyorsan seninde bakmamış olman lazım nerden biliyosun güzel değil engelleme insanları
maalesef artık cok gec..
sen daha fena geleceksin gibi
hıhııı bencede
yok dünden kalanla yaptım canısı evettt biraz o girmiş olabilir canım canfebimmm
kk nın sütlaçtan sonra en cok sevdiği
ahahaha nasıl gösterecekmişsin korkmadım kiii korkmadım kiii
ahahaha içindeki neyden yapılıyo
profiterol yok
evettt gizli meleğim sağolsun ❤❤
profiterol yok