- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
Tutuyorum tabiki de, aksi düşünülemezBende beni tutuyorsun sandım
Bak ya ben çok beğendimTamam
Bi göz atayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutuyorum tabiki de, aksi düşünülemezBende beni tutuyorsun sandım
Bak ya ben çok beğendimTamam
Bi göz atayım
Adamlar profiterol dan kule yapmış resmenTutuyorum tabiki de, aksi düşünülemez
Bak ya ben çok beğendim
Kopyala yapıştır gibi bütün tabaklarda aynı. Valla bravo. İnsanın eli kayar azAdamlar profiterol dan kule yapmış resmen
Bi sıkıntı mi var gülümGösterecem ben onlara günlerini
ay yok hemde hiiçççYok ki bize tatlı yapan sunumu evereste çıkaran
ona diyorsan seninde bakmamış olman lazım nerden biliyosun güzel değil engelleme insanları
maalesef artık cok gec..
sen daha fena geleceksin gibiBide üstüne çikolata sos döküyor...
Hiç bizi düşünen eden yok
hıhııı bencedeHiç güzel olmamış bence
yok dünden kalanla yaptım canısı evettt biraz o girmiş olabilir canım canfebimmm
kk nın sütlaçtan sonra en cok sevdiğiBüyük ayıp hemde çikolatalı, çok yanlış bir seçim
ahahaha nasıl gösterecekmişsin korkmadım kiii korkmadım kiiiGösterecem ben onlara günlerini
ahahaha içindeki neyden yapılıyoProfiterol hamurlu bi tatlı el birliğiyle kaldırtalım kategoriye uymuyor
profiterol yokKızlar masterchef'de ki sedat şefin insta hesabını gördünüz mü? Tarifini daha yapmayanlar bir göz atsın bence. Adam bayağı sanatsal çalışma yapıyor.
evettt gizli meleğim sağolsunAdamlar profiterol dan kule yapmış resmen
Bide haftaya yapıcam diyo banaBen daha çok bekleyemem
Hatta dün yaptım tarifimi ama yüklemedim
Zor tutuyorum kendimi
Tek basına mı demiş AhahahhaBenimle ne alakası var siz tutturdunuz profiterol du eklerdi alın size profiterol demiş Youlost16
Nerde tatlinda mi
Var bebişim
Onzaman titremedim şimdi titriyorum ama korkudanKopyala yapıştır gibi bütün tabaklarda aynı. Valla bravo. İnsanın eli kayar az
Tek basına mı demiş Ahahahha
Aşk olsun kanka niye açmıyon konuyu çok fenasın en çok senin tarifi merak ediyom zati paylaş şunu hadi hadi hadiiiiiiiiBen daha çok bekleyemem
Hatta dün yaptım tarifimi ama yüklemedim
Zor tutuyorum kendimi
Bide haftaya yapıcam diyo bana
Inkar ediyordum ben hemen itirafa gecmissinay yok hemde hiiççç
ona diyorsan seninde bakmamış olman lazım nerden biliyosun güzel değil engelleme insanları
maalesef artık cok gec..
sen daha fena geleceksin gibi
hıhııı bencede
yok dünden kalanla yaptım canısı evettt biraz o girmiş olabilir canım canfebimmm
kk nın sütlaçtan sonra en cok sevdiği
ahahaha nasıl gösterecekmişsin korkmadım kiii korkmadım kiii
ahahaha içindeki neyden yapılıyo
profiterol yok
evettt gizli meleğim sağolsun ❤❤
Bende bendeee
Gizli Melek dedim ama isim vermedim kiInkar ediyordum ben hemen itirafa gecmissin
Nerde tatlinda mi
Aşk olsun kanka niye açmıyon konuyu çok fenasın en çok senin tarifi merak ediyom zati paylaş şunu hadi hadi hadiiiiiiii
Aramızda kalsın Nevreste yapılma tarihine göre siralayacakmis kimseye söyleme hemen paylasmalisin bence
Var bebişim