Aynen ben yapacağım tabi hep size hep size olmazYaparsın tabi 3 madalyayı boş yere almadın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ben yapacağım tabi hep size hep size olmazYaparsın tabi 3 madalyayı boş yere almadın
Reklamın iyisi kötüsü yoktur
Burada fırın sütlaçla sütlü tatlılar 1.si varSen benim fırın sutlacima nasıl kolay dersin Youlost16
Dimi ben oluyorum o Youlost16 bana laf mi dokunduruyor acaba kolayına birinci oldun diyeBurada fırın sütlaçla sütlü tatlılar 1.si var
Ayyy abla ne Şanlı’sına ayda bi kere sadece yer değiştirsek miAynen ben yapacağım tabi hep size hep size olmaz
Ahahhaha evet kolay tabi ben yapayım da sen zoru görDimi ben oluyorum o Youlost16 bana laf mi dokunduruyor acaba kolayına birinci oldun diye
Evet öyle söyledi Konu açarsa taşıyayım mıDimi ben oluyorum o Youlost16 bana laf mi dokunduruyor acaba kolayına birinci oldun diye
Bence bu söylediğine pişman olursunAyyy abla ne Şanlı’sına ayda bi kere sadece yer değiştirsek mi
Sen mi aldın kız fırın sütlacı, çıtlat hele kulağımaAhahhaha evet kolay tabi ben yapayım da sen zoru gör
İlk ben alıp sonra dağıtım yapacağımBence bu söylediğine pişman olursun
Sana tarif kalmayınca ne yaparsın bilmiyorum
Yok canım 4 dk ile kaçtıSen mi aldın kız fırın sütlacı, çıtlat hele kulağıma
Tamam sonraki ay bende öyle yapacağım sakın ağlamayınİlk ben alıp sonra dağıtım yapacağım
Hiç sevmem insanların ayağını kaydırmayı nevroş boş ver kalsınEvet öyle söyledi Konu açarsa taşıyayım mı
Tamam o iş bendeHiç sevmem insanların ayağını kaydırmayı nevroş boş ver kalsın
Taşı gitsin
Yok yok abla sen oyle yapma gözünün yağını yiyeyim bu sefer ilk mjı kesin ben atarım sonra sen kendine seçmiş olursunTamam sonraki ay bende öyle yapacağım sakın ağlamayın