- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak o olabilirBenim orti Kukrim burdaydi kiz de hele senmi kaptin
Yok yok sonraki ay önce kendime en afilli tarifi ayıracağımYok yok abla sen oyle yapma gözünün yağını yiyeyim bu sefer ilk mjı kesin ben atarım sonra sen kendine seçmiş olursun
Bak o olabilirBenim orti Kukrim burdaydi kiz de hele senmi kaptin
Neyi ortiBenim orti Kukrim burdaydi kiz de hele senmi kaptin
Ahahaha kız ekler uzun olanı yuvarlak olanı profiterol diye biliyorum yanlışsa düzeltsinler aklında mıydı bu tarifYoulost16 kiz biz bursa ona ekler demiyor muyduk ? Allahtan almamışım ben , yanlış birşey yapacakmışım
Sen yapmazsınYok yok sonraki ay önce kendime en afilli tarifi ayıracağım
Sonraki ay görürsünüzSen yapmazsın
SütlacıNeyi orti
Sende söyle bakalım neyi almışım.gene
Ortim den de birşey kaçmıyor he hemen çözmüş olayıSütlacı
Kendi bacağıma sıktımSonraki ay görürsünüz
Sus ya anlayacaklarOrtim den de birşey kaçmıyor he hemen çözmüş olayı
Yok ya alınmamıştı o zaman pekte beceremem ben böyle de sanki böyle çikolata sosunun içine gömülmüş birşey aklımda kalmış profiterol olarak bulursam resmini atarımAhahaha kız ekler uzun olanı yuvarlak olanı profiterol diye biliyorum yanlışsa düzeltsinler aklında mıydı bu tarif
Şerbetli tatlılarda baklava,pilavlarda maklube,çorbalarda yüksük çorbası ,yöreselde dolma ,keklerde sufle benimİsteyeni fururumKendi bacağıma sıktım
Şerbetli tatlılarda baklava,pilavlarda maklube,çorbalarda yüksük çorbası ,yöreselde dolma ,keklerde sufle benimİsteyeni fururumKendi bacağıma sıktım
Fırın sütlaçNeyi orti
Sende söyle bakalım neyi almışım.gene
Fırın sütlaç
O bende dedim yaFırın sütlaç