- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.916
- 698
Bununlar birlikte 12 olacak saydım da geldimBu kaçıncı yarışman miniğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bununlar birlikte 12 olacak saydım da geldimBu kaçıncı yarışman miniğim
Vay beBununlar birlikte 12 olacak saydım da geldim
Kimd rezil oluyorsun kız? Hangi ortama ayak uyduruyorsun? Bizi kimle aldatıyorsun?Bir heyecan bastı acaba rezil olurmuyim ortama ayak uydurma bilirmiyim komik duruma dusermiyim korkusu yaşıyorum inanılmaz bir şekilde
Yok aldatmak falan ilk defa spora gideceğim salona utanıyorum resmen şuan giyimimi bile acaba diyorum komik olur miVay be
Kimd rezil oluyorsun kız? Hangi ortama ayak uyduruyorsun? Bizi kimle aldatıyorsun?
Hayırlı olsun. Çok iyi birşey yapıyorsun. Yeniden işe döneyim bende hemen başlayacağım. Şu an seni kınıyorum ki başıma gelsinYok aldatmak falan ilk defa spora gideceğim salona utanıyorum resmen şuan giyimimi bile acaba diyorum komik olur mi
Reklamları görmüyorum ben. Engeli kaldırayım da bakayım. Merak ettimŞu reklamdaki turuncu tayt tan mi alsam
ben kaçtım 7 de başlıyor anca giyinirimHayırlı olsun. Çok iyi birşey yapıyorsun. Yeniden işe döneyim bende hemen başlayacağım. Şu an seni kınıyorum ki başıma gelsin
Bak bak herkesin dilinde turuncu popoReklamları görmüyorum ben. Engeli kaldırayım da bakayım. Merak ettim
Adamın yemesi değil benimde onla yemem sorun kiloyu ben alıyorumYap ne var, yesin adam
Göster kendiniben kaçtım 7 de başlıyor anca giyinirim
Aldım aldım :) pusuya yattım kategori açılır açılmaz yazdım nevresste ablayaYabanmersini14 tarif aldın mı ? :))
Iyi günde kötü günde bunu gerektirirSenle beraber oda mı diyet yapacak Canfeb
Iyi günde kötü günde bunu gerektirir
Hg ablamBen geldim
Ne yapıyorsun canım tatlı hazır mı Yoksa yapmadın mıHg ablam ♥
Yok yapmadımNe yapıyorsun canım tatlı hazır mı Yoksa yapmadın mı