- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
DemekkiDemek ki etrafı değil, tabağı konuşturmak gerekiyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DemekkiDemek ki etrafı değil, tabağı konuşturmak gerekiyormuş
Bulmuş senin gibi hamarat kadını, tabi isterGidip ıspanak pisireyim, eşim bol sarımsaklı bişey istiyor canım deyip uyudu zarf atıyor bana ev makarnasi yapiyim diye uyanık :)ispanagin yanına sarımsaklı yoğurt yapayım da mutlu olsun
Öyleyim dimi kalkıp yapiyim mi şimdi gaza geldimBulmuş senin gibi hamarat kadını, tabi ister
Bende ıspanak pişirdim geçen hafta 10 lira diyorkardi kilosuna ben bugün sabah pazarı 3 lira aldımGidip ıspanak pisireyim, eşim bol sarımsaklı bişey istiyor canım deyip uyudu zarf atıyor bana ev makarnasi yapiyim diye uyanık :)ispanagin yanına sarımsaklı yoğurt yapayım da mutlu olsun
Canım ben o kadar sabırlı biri değilim.mismo sende yapsana bu sefer :))
Bebeğim seni sık sık etiketlemek lazım demek... Sutlu Nuriyeyi kaçırdım canım... Ben de varım ... Bursa'ya yakışır bir tatlı aldım. Hemen bulduğunu hissediyorum.Sütlü nuriye desem mi dedim sonra kaçırmışımdır dedim ama şimdi gördüm ki eğer yazsaydım alırmışım sonra da yapamaz sana satarmışım sen varmısın ablacanım?
Ben mi başlamıştım dershane bana hayal canım ben evde derse başladım, bebişle biyere gidemem malesef , bu arada birinciliğini kutlarım canım
Nevreste ablacım geçmiş olsun
@kukrim27 kuzucuğum senin de eşine çok geçmiş olsun
Minik Duduklu Tencere miniğim ev şükür tamam da ben bi koptum tam koptum buralardan, bidaha nezamana eskisi gibi olurum bilmiyorum ama bakıyorum sizlere böyle etiket gördükçe
Ben de ben de seni çok seviyorum kukrim gibimAmin tatlım benim seninde herşey gönlünce olsun, ben de seni çooook seviyorum emin ol
FarkettimYanlış etiket
Bende yapmıştım alışmistir o da katılır belkiSiliyorim tekrar yazıyorum ama değişmiyor
Yap ne var, yesin adamÖyleyim dimi kalkıp yapiyim mi şimdi gaza geldim
Hepimiz kazanalım istiyorum :)) kalabalık olunca daha zevkli oluyorSen kendine rakip arıyorsun anladım ben seni
Bu kaçıncı yarışman miniğimHepimiz kazanalım istiyorum :)) kalabalık olunca daha zevkli oluyor
10 veya 11 sanırım emin degilim :))Bu kaçıncı yarışman miniğim