- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Benim yürüyüşe çıkasım geldi bir dakika yolumu kapatmayın lütfen tatlınızı alır mısınızYok yeşil alandayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yürüyüşe çıkasım geldi bir dakika yolumu kapatmayın lütfen tatlınızı alır mısınızYok yeşil alandayım
Yarışmaya katılacağım instagramda dersin
Sesli güldüm vallahiBenim yürüyüşe çıkasım geldi bir dakika yolumu kapatmayın lütfen tatlınızı alır mısınız
Çocukla dışarıda piknik yapıyormuş havası verirsin ,acele acele yaparsın çekimdelirmiş olmayı göze aldım
Bi deneyeyim diyorum güzel poz yakalarım belki
Aman neyse sen evde çek Antidepresanın sayısını artırmasınlarKüçük yer bide burası laf çıkar
Doktorun hanımı deli deli sütlü tatlının fotosunu çekiyor gariii yetişin derler
Aynen buralarda öyle boş yeşil alan çok:)Çocukla dışarıda piknik yapıyormuş havası verirsin ,acele acele yaparsın çekim
Canım da tam senin sunum yaptığın yerde yürümek istedi, çim çekti canımSesli güldüm vallahi
Çocukla dışarıda piknik yapıyormuş havası verirsin ,acele acele yaparsın çekim
Yok kız grip ,önemli değil burnumu çekip duruyorumHastamısın canım benim
Neyin var
Yok o tarif çoktan uçtu dedim
Aman neyse sen evde çek Antidepresanın sayısını artırmasınlar
Geçmiş olsun canımYok kız grip ,önemli değil burnumu çekip duruyorum
Nasıl olsa son haftaya doğru vazgeçen ,yapmayan olur ,belki sonlara doğru katılırım.
Oğlumun yarın yazılısı var biz ders çalışacağız görüşürüz
Lütfen yürüyüş yolundan yürüyünCanım da tam senin sunum yaptığın yerde yürümek istedi, çim çekti canım
Kamu spotu yapar öyle giderim diyosunLütfen yürüyüş yolundan yürüyün
Ya tatlını görüp karşında dikilirlerse ,gözünü tatlına dikerlerse ikram et der gibisindenEvde güzel poz yakalayamazsam mecbur çıkacağım
Ya tatlını görüp karşında dikilirlerse ,gözünü tatlına dikerlerse ikram et der gibisinden
Benim kız içinde çalışsana Nevoş benim çalışasım çalıştırasım yokOğlumun yarın yazılısı var biz ders çalışacağız görüşürüz
Hadi sür gidekAtla canooo arkama
Kazen katilmazsa iyi ozamanCanfeb burma ya aşık atar bu