- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sütlacı çikolatalı yapsam da ben alsam olmaz mı hem çok marjinal olurKorkmayın ya altı üstü kadayıf pekte güzel olmamış
Hiç belli etmiyorum değil mi?Sütlacı aldığını sakın söyleme
Aslında hep fırın yapılıyor diğeri kalıyor:)Sütlacı çikolatalı yapsam da ben alsam olmaz mı hem çok marjinal olur
Aynen kimse anlamıyor:)Hiç belli etmiyorum değil mi?
Sütlaç benim vermem kimselereSütlacı çikolatalı yapsam da ben alsam olmaz mı hem çok marjinal olur
Kim kaptıysa helal olsunAslında hep fırın yapılıyor diğeri kalıyor:)
Yaptın değil mi birazdan eklersinSütlaç benim vermem kimselere
Ben bir kere pudingli sütlaç yapmıştım ,hiç beğenmedimAslında hep fırın yapılıyor diğeri kalıyor:)
Ben vanilyalı beğeniyorum bir yerde yemiştim:)Ben bir kere pudingli sütlaç yapmıştım ,hiç beğenmedim
Rüşvet kabul ediyor musun sütlaçtan vazgeçmek için ne kadar istiyorsun söyleSütlaç benim vermem kimselere
SağolasınKim kaptıysa helal olsun
Yok bekleticiğim birazYaptın değil mi birazdan eklersin
Sütlaca nasıl bayılmazsınBen vanilyalı beğeniyorum bir yerde yemiştim:)
Sütlaca çok bayılmıyorum:)
Sütlaç karşılığı sütlaç istiyorum senden .1 TEPSİ YAPACAKSIN FINDIK DA KIRACAKSIN ADRESİME GÖNDERECEKSİN,İŞİNE GELİRSERüşvet kabul ediyor musun sütlaçtan vazgeçmek için ne kadar istiyorsun söyle
O zaman yalanın ortaya çabuk çıkacakPişti soğuyorYok bekleticiğim biraz
Sütlaca nasıl bayılmazsın
Sütlaç karşılığı sütlaç istiyorum senden .1 TEPSİ YAPACAKSIN FINDIK DA KIRACAKSIN ADRESİME GÖNDERECEKSİN,İŞİNE GELİRSE
Anam yine açık bırakmışım Capsi
Kaseler ortadan çatlayacakSütlaca nazar değecek
Bahçesini bize kullandırtır belkimCanfeb sagolsun... Hiç şansımız yok
Benim bahçem var da komşular görür çekim yapamamBahçesini bize kullandırtır belkim