- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.916
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksine hepinizden aynı performansı bekliyorum:)
Yok yok onlarda şahane gelir Canfeb hepimizin ayağına sıktı şuanAksine hepinizden aynı performansı bekliyorum:)
2 gündür yok sütlaç,yok magnolia,yok trileçe,yok profiterol alın size kadayıf sarma
Gelir ama bu kategoride sunum önde olacak:)Yok yok onlarda şahane gelir Canfeb hepimizin ayağına sıktı şuan
beni çıkart ozamanGelir ama bu kategoride sunum önde olacak:)
Bence sende kendine bir tarla,bahçe ayarlaBak aramızda diyorum halledelim şu işi Nevreste
Yok yok sende yaparsın:)beni çıkart ozaman
Anada babada bir yok ki tarla takke çekelim babamın 3 evi var hiç birinde nezih bir manzara bile yok benim kendi evinin manzarası berbat ama canım Canfeb çekim izni verir belkiBence sende kendine bir tarla,bahçe ayarla
Sen ona git en iyisi:)Anada babada bir yok ki tarla takke çekelim babamın 3 evi var hiç birinde nezih bir manzara bile yok benim kendi evinin manzarası berbat ama canım Canfeb çekim izni verir belki
O kadayıfı aliversin aynı yerde çekeyim ne olacak sanki demi amaSen ona git en iyisi:)
Yapmayan olur illaki geçen sefer ki gibi son zamanı mı beklesem bekki iddiali bişey kalır falanManzara var ama tatlım yok ne olacak
Aynen sırayla çekelim ne olurO kadayıfı aliversin aynı yerde çekeyim ne olacak sanki demi ama
Aynen pusudayımYapmayan olur illaki geçen sefer ki gibi son zamanı mı beklesem bekki iddiali bişey kalır falan
AhahahahaAynen sırayla çekelim ne olur
Oh ne güzelAynen pusudayım
Bu sefer kalmaz zaten sütlü tatlı kabiliyetim yokOh ne güzel
O çiçekleri nerden yoliyor acaba şikayetçi olsun yoldigu kisi bulalım da