En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Maşallah, iyi olmanıza sevindim canım. İyi eğlenceler ❤:)

Senden tüyoları alırım
Ne eğlencesi kız başım ağrıdı davul sesinden oğlan da uykum geldi eve gidelim diye tutturdu filan bşy anlamadım yani düğünden Herkes hastaydı ama bakalım bu hafta hasta olmazsak olmayız sanırım

sütlü tatlilar fovorimdir. şerbetli tatli sevmedigimden..
oyumu kullandim. herkesi tebrik ederi.. hepsi guze. ama bir tanesi bana fazlasiyla hitabediyordu
İki oy hakkı vardı

İnşaallah hasta olmazsınız

Oylama enteresan gidiyor profiterol atak yapti sanki sonuc degisirmi bilinmez :) basta nuriş öndeydi bildirim gidince sutlac baya one cikmisti simdi profiterol iki numaradaki yerini aldi filan bakalim iki gunde biseyler degisicekmi
Pek değişmez gibi ama bellide olmaz

çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin
Geçmiş olsun canım. Enfeksiyona bağlıysa zor düşer. Kan tahlili yaptılar mı?
Canfeb çok geçmiş olsun kuzum benim
Saolun kızlar ateş dışında bir şikayetimiz yok öksürük balgam vb oyüzden kan tahlili yapmadi dişten olabilir dedi Dr 37.5 u geçmiyor şu an

Saolun kızlar ateş dışında bir şikayetimiz yok öksürük balgam vb oyüzden kan tahlili yapmadi dişten olabilir dedi Dr 37.5 u geçmiyor şu an
Diş çıkarırken benim oglan hep hasta olurdu. Normal o zaman :)
İnşaallah geçer.
Bizde küçüğün 4 aylık aşısını yaptırdık. Ateş yapar dedi hemşire, inşallah yapmaz

Diş çıkarırken benim oglan hep hasta olurdu. Normal o zaman :)
İnşaallah geçer.
Bizde küçüğün 4 aylık aşısını yaptırdık. Ateş yapar dedi hemşire, inşallah yapmaz
Inşallah canım bizimde diş te hep böyle oluyordu ama 1 gece sürüyordu, bu sefer dün gunduzden beri ateşli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…