- 8 Haziran 2013
- 57.102
- 151.650
- 898
Çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık. Bu pastanın fiyatı nedir?Kızlar size son yaptığım pastayı atayım nasıl olmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık. Bu pastanın fiyatı nedir?Kızlar size son yaptığım pastayı atayım nasıl olmuş.
çok geçmiş olsun kuzum kaç dereceye çıkıyor ateşiOğlumun dünden beri ateşi var canım onu düşürmeye çalışıyorum
bu pasta ve yanında bi tane daha varda toplam 50 kişilik pastaydı canım 700₺ dü 600₺ e anlaştık tanıdıktı hediyem olsun dedimÇok güzel olmuş canım, ellerine sağlık. Bu pastanın fiyatı nedir?
Uuuu baya pahalı geldi nedenseçok geçmiş olsun kuzum kaç dereceye çıkıyor ateşi
bu pasta ve yanında bi tane daha varda toplam 50 kişilik pastaydı canım 700₺ dü 600₺ e anlaştık tanıdıktı hediyem olsun dedim ☺
Kızlar size son yaptığım pastayı atayım nasıl olmuş.
şeker hamurlular genelde öyle oluyor canım ya maalesef çok uğraştırıcı oluyor 3-4 gün uğraştım bu pastaylaUuuu baya pahalı geldi nedense
Allah bol kazanç versin sana :)
Gayet başarılısın ❤
sağolasın canım bnmellerine sağlık canım
Muhteşem görünüyor
Emek verdigin ortada zaten, sanat gibi. Herşeyi emek kokuyor. :)şeker hamurlular genelde öyle oluyor canım ya maalesef çok uğraştırıcı oluyor 3-4 gün uğraştım bu pastayla☺
sağolasın canım bnm ❤
Ne olacakmış ne olacakmışYeni kategori ne olacakmış
Pilavlar,olabilir belki abla çooook oldu çünkiYeni kategori ne olacakmış
Ben size sordumNe olacakmış ne olacakmış
Gelsin görelimPilavlar,olabilir belki abla çooook oldu çünki ☺
Ahhh bi bilsemmm ahhhhBen size sordum
Dünya mutfağı, pilavlar ve poğaçalar olabilir mi, uzun süre yapılmadıYeni kategori ne olacakmış
tavuk keseceyükYeni kategori ne olacakmış
Hemşom katılacaksa olurtavuk keseceyük
Bizim tavukğu uçurdular suyunada pilav pişirdilerHemşom katılacaksa olur
Ben sana tavuk alırımBizim tavukğu uçurdular suyunada pilav pişirdiler
Yok hemşom yeni geldin şimdi sana zahmet olmasın kes,tüyünü yol,tütsülegelir gelmez kaçırmayalım seniBen sana tavuk alırım