Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne eğlencesi kız başım ağrıdı davul sesinden oğlan da uykum geldi eve gidelim diye tutturdu filan bşy anlamadım yani düğünden Herkes hastaydı ama bakalım bu hafta hasta olmazsak olmayız sanırım
sütlü tatlilar fovorimdir. şerbetli tatli sevmedigimden..
oyumu kullandim. herkesi tebrik ederi.. hepsi guze. ama bir tanesi bana fazlasiyla hitabediyordu
sütlü tatlilar fovorimdir. şerbetli tatli sevmedigimden..
oyumu kullandim. herkesi tebrik ederi.. hepsi guze. ama bir tanesi bana fazlasiyla hitabediyordu
Ne eğlencesi kız başım ağrıdı davul sesinden oğlan da uykum geldi eve gidelim diye tutturdu filan bşy anlamadım yani düğünden Herkes hastaydı ama bakalım bu hafta hasta olmazsak olmayız sanırım ☺
Oylama enteresan gidiyor profiterol atak yapti sanki sonuc degisirmi bilinmez :) basta nuriş öndeydi bildirim gidince sutlac baya one cikmisti simdi profiterol iki numaradaki yerini aldi filan bakalim iki gunde biseyler degisicekmi
Oylama enteresan gidiyor profiterol atak yapti sanki sonuc degisirmi bilinmez :) basta nuriş öndeydi bildirim gidince sutlac baya one cikmisti simdi profiterol iki numaradaki yerini aldi filan bakalim iki gunde biseyler degisicekmi
Diş çıkarırken benim oglan hep hasta olurdu. Normal o zaman :)
İnşaallah geçer.
Bizde küçüğün 4 aylık aşısını yaptırdık. Ateş yapar dedi hemşire, inşallah yapmaz
Diş çıkarırken benim oglan hep hasta olurdu. Normal o zaman :)
İnşaallah geçer.
Bizde küçüğün 4 aylık aşısını yaptırdık. Ateş yapar dedi hemşire, inşallah yapmaz