• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Oylama enteresan gidiyor profiterol atak yapti sanki sonuc degisirmi bilinmez :) basta nuriş öndeydi bildirim gidince sutlac baya one cikmisti simdi profiterol iki numaradaki yerini aldi filan bakalim iki gunde biseyler degisicekmi 😄

çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin
Geçmiş olsun canım. Enfeksiyona bağlıysa zor düşer. Kan tahlili yaptılar mı?
Canfeb Canfeb çok geçmiş olsun kuzum benim
Saolun kızlar ateş dışında bir şikayetimiz yok öksürük balgam vb oyüzden kan tahlili yapmadi dişten olabilir dedi Dr 37.5 u geçmiyor şu an

Saolun kızlar ateş dışında bir şikayetimiz yok öksürük balgam vb oyüzden kan tahlili yapmadi dişten olabilir dedi Dr 37.5 u geçmiyor şu an
Diş çıkarırken benim oglan hep hasta olurdu. Normal o zaman :)
İnşaallah geçer.
Bizde küçüğün 4 aylık aşısını yaptırdık. Ateş yapar dedi hemşire, inşallah yapmaz 😕

Diş çıkarırken benim oglan hep hasta olurdu. Normal o zaman :)
İnşaallah geçer.
Bizde küçüğün 4 aylık aşısını yaptırdık. Ateş yapar dedi hemşire, inşallah yapmaz 😕
Inşallah canım bizimde diş te hep böyle oluyordu ama 1 gece sürüyordu, bu sefer dün gunduzden beri ateşli

Oylama enteresan gidiyor profiterol atak yapti sanki sonuc degisirmi bilinmez :) basta nuriş öndeydi bildirim gidince sutlac baya one cikmisti simdi profiterol iki numaradaki yerini aldi filan bakalim iki gunde biseyler degisicekmi 😄
Başka bildirim gidecek mi acaba 👀
Nevreste Nevreste tek bildrim mi gidiyordu bu kategorilerde :KK45:

Back
X