- 8 Haziran 2013
- 57.102
- 151.651
- 898
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canımGeçmiş olsun canım
İyiyiz çok şükür canım sağlamız bu ara maşallah inşallah olmayız düğüne geldik eve döneceğiz birazdanSagol canım
Siz nasılsınız
Seneye bende kısmetse
Canimm çocukların ödevler banyosu pazar işleri derken kosturdum bütün günKukrim nerede?
Maşallah, iyi olmanıza sevindim canım. İyi eğlenceler :)İyiyiz çok şükür canım sağlamız bu ara maşallah inşallah olmayız düğüne geldik eve döneceğiz birazdan ☺
Senden tüyoları alırımBunun belli bir taktiği var, her fırın sütlaç kazanmıyor
Buldum ama söylemem2 öneri buldum ama hamur işi değil
Tuzluycaz kokmayacakTamam, tuzlu olacak
Bizim atesimiz geçmedi bütün gece acile de götürdüm sadece ateş var o da şurup yazdıGünaydın
Geçmiş olsun canımBizim atesimiz geçmedi bütün gece acile de götürdüm sadece ateş var o da şurup yazdı
Saol abla inşallah babası işten gelsin birde duş aldiricam 10 dk önce şurup verdim geneGeçmiş olsun canım
Bugün düşer inşaallah
Kontrol altında tutarsan bir şey olmaz inşaallahSaol abla inşallah babası işten gelsin birde duş aldiricam 10 dk önce şurup verdim gene
GünaydınGünaydın
Günaydın abla nasılsınGünaydın
çok geçmiş olsun rabbim şifalar versinBizim atesimiz geçmedi bütün gece acile de götürdüm sadece ateş var o da şurup yazdı
Benimki de anlardı ama anlamadı hatta söyleyeyim diye kutunun birini gözünün önüne koydum her tabak alisimda ve alisinda üstte gözüküyor ama görmedi ne kadar görmese kâryok benimki eve çöp girse anlar ondan bişey kacırmak imkansız