- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Benimki de hediye gelene kadar inanmadi hediye verildiginebenim eşimde acıdılar haline
Kaç kere katıldın
Şu kızcağıza bir birincilik tattıralım dediler diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de hediye gelene kadar inanmadi hediye verildiginebenim eşimde acıdılar haline
Kaç kere katıldın
Bizi ikiye katlayip 4le çarptıAynen canım. _CaNanSu_ aldı başını gidiyor
Geldi miBenimki de hediye gelene kadar inanmadi hediye verildigine
Ahahahha desene kocaların hepsi aynı terane neyse bu sefer sen birinciliği tat insallah bidahakine de ben tadarımbenim eşimde acıdılar haline
Kaç kere katıldın
Ahahahah Allah iyiliğini versin minik dur bu mjı hemen eşime okumalıyımO eşine deki o kavurmayi kaç kişi ekmmekle banmaya çalıştı ekrandan profiterol un çikolatası aktıkça milletin aynı anda agzinjn suyu da aktı ...
Senin gibi birine ait oldum bundan daha gururlusu var mı de
kıymetini bilsin at at ben profiterol u alsam (hayaller) aklıma gelmezdi öyle bir sunum :))Ahahahah Allah iyiliğini versin minik dur bu mjı hemen eşime okumalıyım
En temiz benim iş adamın haberi yok her zaman büyük bardak aramak için çaydanlığı bakiyor kutu ortda gormuyor dolaptaAhahahha desene kocaların hepsi aynı terane neyse bu sefer sen birinciliği tat insallah bidahakine de ben tadarım
sonunda olacak gibi
Yok canım kırık parça gelmedi dahaGeldi mi
Bencede bencede ☺
HemfikirizBencede bencede ☺
İnşallah yine aynısı olmaz sapasağlam gelirYok canım kırık parça gelmedi daha
Inşallah canım oğlumun düğünde kullanicam o takımı inşallah ☺Hemfikiriz
İnşallah yine aynısı olmaz sapasağlam gelir
Hiç kilo verdinmi?Hemfikiriz
İnşallah yine aynısı olmaz sapasağlam gelir
Geçmiş olsun kuzum nasıl oldunSağol kuzum aynen ateş sıtma ay ne fena oldum .
Şimdi biraz gözüm açıldı.
Çok şükür canım serumlar iyi geldi gece çok yerleşim üç kere üstümü degistirdim ama attım.otle herhalde sabahta ilaçlara başladım bugün hamd olsun iyiydimGeçmiş olsun kuzum nasıl oldun
Ne takımı kız o kadar yaşar mı dersinInşallah canım oğlumun düğünde kullanicam o takımı inşallah ☺