En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Ahahhaha abla sen cok yaşa mjı okurken yaşadım gittim bi muhallebi yaptım yedim sonra aldım profiterolü aldım sütlü nuriyeyi kafama çaldım

Ahahhaha abla sen cok yaşa mjı okurken yaşadım gittim bi muhallebi yaptım yedim sonra aldım profiterolü aldım sütlü nuriyeyi kafama çaldım

İnsanın canı bebe bisküvisi bile ister mi, istedi valla
Tatlı bulamazsam ben de ondan yiyeceğim şu an

Yemeklerde çok güzel oluyor, yemek kategorisinde yarışanlarında emeklerine sağlık ama ablacım tatlılar hele de sütlü tatlılar beni mahvediyor, gözüm dönüyor resmen :))) her biri için kedinin ciğere bakıp yalanması gibi bakıp bakıp yiyememek, şu yarışma kanlı canlı olabilse de bir insanın tatlı yerken gözü nasıl döner görseniz

abla korkutuyorsun beni

Ahahhaha abla bizde et yarışmasında onu yaşamıştık Buda dejavu oldu orda ekmeği alıp yağa banmak istiyoduk burdada çatalı batırmak ama nerdeeee suan gözümün önüne geldi ondan da koy koy tabağa bundan da koy koy der gibi duydum

abla korkutuyorsun beni
Karnıma ağrılar girdi gülmekten sizin yüzünüzden kendimi mutfağa attım, bal kaşıklayıp kalan son bisküviyi kemireceğim
Çıkmam lazım bu bölümden hahahahhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…