En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Kızlar hiç gurme sucuk yediniz mi Migros carrefourlarda satılıyor genelde.eşim bi kaç defa almıştı bu vesileyle bende yedim meğerse içinde domuz eti varmış hem haram,hadi onu da geçtim sağlığa çok zararlı bi et.içinde insanı öldürebilecek tenyalar var.artık hiç bir sucuğa güvenenileceğimi zannetmiyorum.en iyisi kendi sucuğunu kendin yapmak galiba

Yemedim nerenin üretimi o sucuk?

Yemedim nerenin üretimi o sucuk?
Allahtan yememişsin iyiki kanka Kocaeli zannedersem asla yeme.gıda terörleri açıklandı gurme markasına ait sucuk salam sosis her etinin içinde domuz eti bulunmuş Allah cezalarını versin

Allahtan yememişsin iyiki kanka Kocaeli zannedersem asla yeme.gıda terörleri açıklandı gurme markasına ait sucuk salam sosis her etinin içinde domuz eti bulunmuş Allah cezalarını versin
Baktım az önce. Zehir tüccarları. Yapan da Türk firma

Baktım az önce. Zehir tüccarları. Yapan da Türk firma
Ve ben bu sucuktan 4-5 defa yedim eşim yüzünden.kendisi sucuk manyağı gibi bişey çok sever her kahvaltıda yer.hatırlıyorum kaç kere gurme getirdiğini.içim o kadar kötü oldu ki Allah’ın cezaları.hem haram yedirmiş oldular hemde o zehirli mikropları vucudumuza soktular.çolumuz çocuğumuz da yiyebilirdi bu eti.yanlarına kalmasın inşallah.migros ta carrefourda yok satılıyordu bu sucuk birde

Nerden bileceksin ki, güvenilir marka diyorsun. Denetleniyor diyorsun alıyorsun, yiyorsun. Biz fazla sucuk tüketmeyiz. Arada bir tost için alırız okadar.

Vicdansizlar . Ben hiç yemedim ama yiyenlere çok üzüldüm

Vicdansizlar . Ben hiç yemedim ama yiyenlere çok üzüldüm
Aslında şu 3 haneli marketlerin kilere de bakılmalı bugün baktım baktım almadım daha dün haberi görünce .kendin kesip yiyeceksin diyor eşim gercekten haklı yani

Aslında şu 3 haneli marketlerin kilere de bakılmalı bugün baktım baktım almadım daha dün haberi görünce .kendin kesip yiyeceksin diyor eşim gercekten haklı yani
Marketten almıyoruz biz de. Bizim damat yapıyor kendisi,onların yediginden satıyor bize de.Ya da onun bildiği,kasap olan arkadaşlarından satın alıyoruz.

Marketten almıyoruz biz de. Bizim damat yapıyor kendisi,onların yediginden satıyor bize de.Ya da onun bildiği,kasap olan arkadaşlarından satın alıyoruz.
Ben kasaplara da güvenmiyorum bacım biz kendimiz kesip kıyma cektiriyoruz köfte olarak tüketiyoruz sucuk falan ara sıra alıyorduk ama artık alasim gelmiyor

Rengi soluk sucukları bile kilosu 50 liradan başlıyor kim bilir içinde ne var da 50

Hem fiyatından belli minik ya,et 50 tl,koca kangal sucuk 20. Nasıl et olsun o yani ?Ya nallı kuzu,ya domuz

50 tl den düşük fiyatlı olan sucuklar da var. Bizim kasaplar tanıdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…