• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Kaptan bugün spora iki kez gittim :KK53:

Eşim bir ton para verdik dibine kadar kullan dedi 😂

Uarinda dahiliye ye cikiyorim diyetisyen den önce :KK49:
Süpersin valla ben bu ara spor yapacak güc bulamıyorum ip aldım ip duruyor evde :))
Hadi bakalım yarın güzel sonuclar alırsın insallah canım ona göre diyetisyen de liste verir güzel haberlerini bekliyoruz ♥

Süpersin valla ben bu ara spor yapacak güc bulamıyorum ip aldım ip duruyor evde :))
Hadi bakalım yarın güzel sonuclar alırsın insallah canım ona göre diyetisyen de liste verir güzel haberlerini bekliyoruz ♥
İnşallah canım bugün birinin gazına geldim :KK53:

Geldiğinden beri bayağı toplamdin dedi tartı öyle demiyor dedim :KK48:

Ama yüzüm zayifladi gıdım falan gitti :KK49:

Spora baslamadan önce ölcülerini aldılar mı canım
Evet ikinci gün alındı :KK45: bayağı detaylı aldı hoca bel basen kol omuz bacak bir ölçü daha aldı tam hatırlamıyorum

Hadi bakalım ne kadar incelme olacak merakla bekliyorum 1 ay sonunda yeniden ölcerler sanırım 😊
Evet hoca hatırlat dedi 4 Kasım gibi tekrar ölçü vereceğim ilk ölçü 4 Ekim'de alındı

Benim ölçüm alınırken bir aylık bir kişi vardı onun ikinci ölçüsü alındı belde 5 göğüste 3 kolda 2 cm incelme vardı duydukça gözlerim parladı sanki ben inceldim 😂
Cokk az incelme olmus o kiside bence sende daha güzel incelme olacak 😍
Biz kardesimle yazın spor yaptık ölcülerimizi aldık 2 haftada bile 2 ser 3 er santim fark olmustu :)

Cokk az incelme olmus o kiside bence sende daha güzel incelme olacak 😍
Biz kardesimle yazın spor yaptık ölcülerimizi aldık 2 haftada bile 2 ser 3 er santim fark olmustu :)
Bana yine çok gibi geldi ama o kişi kilo da almıştı :KK48:

Sporun faydasını görmüs o zaman 😂😂
Bende alıyorum bugün biraz hoca ile konuştum uemeen dikkat et dedi

Benim düzenim olmadığı için kilo aldım bu güne kadar düzenim hala yok :(

Hele bu varidya ne zaman yemek yeriz ne zaman spora gideceğim belli olmuyor eşim yok diye

Bende alıyorum bugün biraz hoca ile konuştum uemeen dikkat et dedi

Benim düzenim olmadığı için kilo aldım bu güne kadar düzenim hala yok :KK43:

Hele bu varidya ne zaman yemek yeriz ne zaman spora gideceğim belli olmuyor eşim yok diye
Eşine göre yemesen dicem olmaz ama gerekirse öyle yapmalısın canım eşinle yine sofrada oturursun 😊
Bende yazın annemler yok diye kilo aldım düzensizlik cok etkiliyor kiloyu gercekten

İyi akşamlar hanımlar naparsınız nasılsınız sonunda kavuştum internetime yenilendi şükür 🤲🏻 Adama muhtaçtım 1 hafta akşamları ondan girip bakıyordum ama cimri koklatmıyor hadi baktın tamam deyip alıyor hemen telefonu 😡
Iyi aksamlar canım ❤

İyi akşamlar hanımlar naparsınız nasılsınız sonunda kavuştum internetime yenilendi şükür 🤲🏻 Adama muhtaçtım 1 hafta akşamları ondan girip bakıyordum ama cimri koklatmıyor hadi baktın tamam deyip alıyor hemen telefonu 😡
Erkek milleti. Benimki de bana yapıyor bazen. Çocuga vermiyor kendi telefonunu. Benimkini veriyor, sanki bedava 😂

Eşine göre yemesen dicem olmaz ama gerekirse öyle yapmalısın canım eşinle yine sofrada oturursun 😊
Bende yazın annemler yok diye kilo aldım düzensizlik cok etkiliyor kiloyu gercekten
Evet bir de ben bazen 9 da yiyorum bazen 6 da çocuklarda öyle :(

Back