En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Boşanmak neden? Eşinle anlaşıyorsan gerisi önemli değil.
Yoruldum ama yoruldum haksız yere bu muameleyi görmekten .
Yemin ederim suçum yok içim yanıyor suçsuz yere haketmiyorum ki.
Ne için kendimi feda edeyim soyleyin bu kadr iyi olmama rağmen yasadiklarima bak

Arkadaşım boşanmak ne alaka?
Madem senden bıkmış bir daha gorusmezsin olur biter.
Kinayeli kinayeli " kusura bakma sana yeterince rahatsızlık verdim. Hadi bana eyvallah"

Boşver canım balık bilmezse Haluk bilir demişler hepsi aynı

Yoruldum ama yoruldum haksız yere bu muameleyi görmekten .
Yemin ederim suçum yok içim yanıyor suçsuz yere haketmiyorum ki.
Ne için kendimi feda edeyim soyleyin bu kadr iyi olmama rağmen yasadiklarima bak
Bende 7 senedir neler çekiyorum. Seni iyi anlıyorum. İyi niyet her zaman kaybediyor. Kimse seni bilmiyor ama Allah biliyor boşver.

Eşinle de sorun yaşıyorsan işler değişir tabi

Bende 7 senedir neler çekiyorum. Seni iyi anlıyorum. İyi niyet her zaman kaybediyor. Kimse seni bilmiyor ama Allah biliyor boşver.

Eşinle de sorun yaşıyorsan işler değişir tabi
Eşimin iyi tarafı daha ağır basıyor ama şuanda hiçbirini göresim yok.
Zaten nasıl gideyim üç cocukla ev tutsam çalışsam cocuklar nerde duracak yok ki ne anam ne babam bir Allah im var.

Zaten nasıl gideyim üç cocukla ev tutsam çalışsam cocuklar nerde duracak yok ki ne anam ne babam bir Allah im var.
Şuan öfkeli olman çok normal. İnsan sindiremiyor malesef. Zamana yaydığında da unutmuyorsun. En iyisi umursamamak, aramamak, sormamak. Onunda sana işi düşecek, söylediklerine pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak. Allaha havale et. Onun terazisi şaşmaz

Canım şu sıra yoğun ve streslisin
Boşver takma kafaya , Sen mevlüdüne odaklan Allah'a havale et.

Canım şu sıra yoğun ve streslisin
Boşver takma kafaya , Sen mevlüdüne odaklan Allah'a havale et.
Görüyorsun dimi bu da burnumdan geldi hevesim kaçtı herşeyden

Cnm kaynanalara nekdarda iy olsan asla haketmedigin sekilde davraniyorlar. Cunkü kendi kizı gibi göremiyolar asla. Ve bu durumda esinle bosanmayi düsünme emin ol kaynanana mutluluktan baska bisey vermessin. Olan cocuklara ve sana olur. Ha esinle anlasamiyosan istemiyosan konusun tabiki. Ama sırf kaynana icin hiccc degmez. Allah yardimcin olsun üzüldum adina. Sana annelik yapicagina anca kötü konusuyo böle insanlara dicek biseyde yokki

Öyle oluyormuş bunu da kendimi parcalayarak anladım iste .
Hep böyle.olur hep olan bana olur.

Aminn canım inşallah sığınıyorum Alllah a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…