En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Yoruldum ama yoruldum haksız yere bu muameleyi görmekten .
Yemin ederim suçum yok içim yanıyor suçsuz yere haketmiyorum ki.
Ne için kendimi feda edeyim soyleyin bu kadr iyi olmama rağmen yasadiklarima bak
Canım kardeşim duyduklarını Allah'a havale et ve sabret canım. Herkes heybesinde ne varsa ortaya onu döker. Bunu açıkça görmen gerekiyormuş. Ailene daha fazla sahip çık. Bu şekilde bir imtihan yaşadığın için çok üzüldüm. Senin bunu dert etmene üzüldüm aslında. Umrunda olmasa keşke. Emeklerine aciyorsun hak etmediğini düşünüyorsun anlıyorum seni. Sen başka türlü davranamazdin zaten. Yetişme tarzın kaliten cirkinleşmene müsaade etmezdi. Vicdanın rahatsa bırak ne düşünürse düşünsün. Ateşi kendini yaksin. Biktiysa onun problemi. Kendini temize çıkarmaya gerek yok sen zaten temiz olduğunu biliyorsun. Mesajlarini okuyunca elim ayağıma dolaştı inan. Belki çok bir paylasimimiz olmadı ama ismini görünce tarifsiz bir sevinç hissediyorsam sen gerçekten çok ideal bir insansın. Ruhlar bunu hisseder. Lütfen üzme kendini ... değmeyecek insanlar için bir saniyeni bile harcama. Allah yar ve yardımcın olsun. Kalbine ferahlık versin tez zamanda.

Allah razı olsun inan şu an bile ağlıyorum ben kimse üzülmesin diye hep kendimi üzerim kendi canımi acitirim ama başkasına kıyamam kim olursa olsun.cunku ben her konuda çok üzüldüm kimse ağlasın sıkıntıya girsin istemem .
Haketmedim ki neden böyle oluyor kötülük yapmadigim halde bunları yaşıyorum bu haksızlık dimi ama buna dayanamıyorum.

Canım niye oluyor biliyor musun? Bazıları günah defterini dolduruyor. Kalplerinde kötülük olduğu için Allah ona bunu reva görüyor. Onun yerinde olmak mı iyi yoksa sabredip onun mükâfatını almak mı... Bir damla gozyasini dahi heba etme. Dedim ya herkes kendine yakışanı yapıyor. Hep hakettigimiz için mi üzülüyoruz Yaptığı haksızlık gerçekten. Cezasını da görecek bir şekilde. Sen kendi kendine biraz moral ver. Ağlaması gereken bırak ağlasın, sıkıntı da yaşasın. Bu kadar özverili olma diyecem ama aynısını ben de yapıyorum çoğu zaman. Birinin senin hakkındaki kötü düşüncesi seni baglamasin. Birilerine kötü göstermeye çalıştığında da herkes gün gibi görüyor her şeyi merak etme sen.
Şu an bile ağlıyorum diyorsun. O insanları bu kadar büyütme gözünde. Biraz rahatla...içinden ne geçiyorsa soyle hiç utanma...bipli bile olabilir bak....iyi gelecek sana... valla dua ediyorum şu an senin için. Benim gibi seni seven herkes şu an çok endiseleniyor eminim . Toparla yavrum kendini. Çoluk çocuğun da üzülecek boş ver gitsin amaaaaan Allah bildiği gibi yapsın sebep olanları.

Çok çok teşekkür ederim.inanki bende böyle açık açık yazacak insan degildim ama artık içimde tek başıma tutamadım.
Birileri artık benide duysun sesimi içimi istedim.
İnşallah geçer Allah büyük o bir yol açar inşallah.

İnşallah geçecek canım. İnsanız hepimizin başına gelebilir. Çok iyi yaptın paylaşmakla. İçinde durdukça daha da büyüyecek. Birimizin bir kelimesi belki şifa olacak bilemeyiz, ki. Bak aşağıda canancim degmez diyor. Tek kelimeyle noktayı koymuş canım benim.
Kesinlikle değmez tatlım. Çok doğru söyledin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…