• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
11 yıldır bir kere su da şöyle olsun demedigim,her lafina her söylediğine tamam dediğim ,hastalığında baktığım iyi gününde agirladigim hizmetini gördüğüm,ağzına gelen herşeyi söylemesine rağmen sustugum ,idare ettiğim kaynanam demin telefonda bana baş bas bağırdı senden bıktım yeter dir dir dir nedir senden bu cektiklerim ne halin varsa gör dedi başka şeyler de dedi şu an animsayamiyorum.
Bu nasıl adalet bu nasıl bir düzen böyle Allah im
İmtihan canım gönderenin hatırına sabret, yenilme, sen iyi ol eğri birgün layığını bulur 🥰

İnanamıyorum neden neden böyle iyiler kaybediyor.
Çok yoruldum eşim ile konusucam kabul ederse sakince boşanmayı gidicem artık içime atacak yer kalmadı.
Ama hiç bir evim yok onlar benden daha güçlü cocuklarimi bana verirler mi
Sakin ol canım yapma böyle birşeyi. Öfkeyle kalkan zararla oturur 😔

Eşimin iyi tarafı daha ağır basıyor ama şuanda hiçbirini göresim yok.
Zaten nasıl gideyim üç cocukla ev tutsam çalışsam cocuklar nerde duracak yok ki ne anam ne babam bir Allah im var.
Başkada kimseye ihtiyacın yok aslında Allah bize yeter 🥰 ama o boşanma işini kafandan sil pireye kızıp yorgan yakma. Sabır sabır ya Sabr 🌹

Eşimin iyi tarafı daha ağır basıyor ama şuanda hiçbirini göresim yok.
Zaten nasıl gideyim üç cocukla ev tutsam çalışsam cocuklar nerde duracak yok ki ne anam ne babam bir Allah im var.
Kadının istediği de tamamen bu olabilir,onun ekmeğine yağ sürme canım. Az sakin kal

P
11 yıldır bir kere su da şöyle olsun demedigim,her lafina her söylediğine tamam dediğim ,hastalığında baktığım iyi gününde agirladigim hizmetini gördüğüm,ağzına gelen herşeyi söylemesine rağmen sustugum ,idare ettiğim kaynanam demin telefonda bana baş bas bağırdı senden bıktım yeter dir dir dir nedir senden bu cektiklerim ne halin varsa gör dedi başka şeyler de dedi şu an animsayamiyorum.
Bu nasıl adalet bu nasıl bir düzen böyle Allah im
nasilsin canim nedenki ya sen her lafina evet deyib boyun eydiyin içinn mi

İnanamıyorum neden neden böyle iyiler kaybediyor.
Çok yoruldum eşim ile konusucam kabul ederse sakince boşanmayı gidicem artık içime atacak yer kalmadı.
Ama hiç bir evim yok onlar benden daha güçlü cocuklarimi bana verirler mi
canim insan kızkın oldunda ne yapacagini bilmiyor canim acale davranma

Back