En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Ya mucize doktoru izliyorum, fermanın yüzüne yüzüne,; Ali kim ki zaten diye bağırasım geliyor
Bu msj ini dün bir girdum bir görmedim kendi kendime dedim ki bana biseyler oluyor

Noldu canım, hayırdır
11 yıldır bir kere su da şöyle olsun demedigim,her lafina her söylediğine tamam dediğim ,hastalığında baktığım iyi gününde agirladigim hizmetini gördüğüm,ağzına gelen herşeyi söylemesine rağmen sustugum ,idare ettiğim kaynanam demin telefonda bana baş bas bağırdı senden bıktım yeter dir dir dir nedir senden bu cektiklerim ne halin varsa gör dedi başka şeyler de dedi şu an animsayamiyorum.
Bu nasıl adalet bu nasıl bir düzen böyle Allah im

Diyecek şey bulamıyorum iyilik yap denize at diyorlar ama bu zamanda atılmayacak gibi geliyor bana

Diyecek şey bulamıyorum iyilik yap denize at diyorlar ama bu zamanda atılmayacak gibi geliyor bana
İnanamıyorum neden neden böyle iyiler kaybediyor.
Çok yoruldum eşim ile konusucam kabul ederse sakince boşanmayı gidicem artık içime atacak yer kalmadı.
Ama hiç bir evim yok onlar benden daha güçlü cocuklarimi bana verirler mi

Boşanmak ne alaka canım ya esjnle değil annesi ile anlaşamıyor sun esinle senin arana soğukluk girnesin lütfen

Kaynanaların geneli aynı canım. Boşver arama, sorma. Bitane de bende var. En güzeli görüşmemekmiş. Ağzınla kuş tutsan yaranamazsın. Kendini üzüp sıkıntı yapmaya değmiyor.

Boşanmak neden? Eşinle anlaşıyorsan gerisi önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…