- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Çok tatlılar. Bazı insanlardan bile güzel tebessüm ediyorlar yerim ben onları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aklimda kalan tarifse bide biliorum 3 kisiTariflerden bulursun
Ben hepinizi biliyorumBu arada bende seni biliyorum bebisim
Şu saatte tarifi yapsam olmaz dimi
Başka kim var ☺Ben hepinizi biliyorum
Neden olmasinŞu saatte tarifi yapsam olmaz dimi
Yok, niyetleniyorum. Bugun çok iş yaptım, dedim sonra yaparım. Bebişde biliyorsun, durmuyor uyurken yapsam mı dedim ama mutfak karanlık. Işık iyi, degilGaza Mı geldin
Aynen acelesi yok zaten sabah hastaneye gidecegimC A N O gün ışığında yap bebişim
Kendiniz bulun, söylememBaşka kim var ☺
Şimdi yap sabah çek daha kolay olmazmiAynen acelesi yok zaten sabah hastaneye gidecegim
Yok, niyetleniyorum. Bugun çok iş yaptım, dedim sonra yaparım. Bebişde biliyorsun, durmuyor uyurken yapsam mı dedim ama mutfak karanlık. Işık iyi, degil
Gun isigi sartYok, niyetleniyorum. Bugun çok iş yaptım, dedim sonra yaparım. Bebişde biliyorsun, durmuyor uyurken yapsam mı dedim ama mutfak karanlık. Işık iyi, degil
Aynen acelesi yok zaten sabah hastaneye gidecegim
Yapılış resimleri de karanlık çıkarŞimdi yap sabah çek daha kolay olmazmi
BakalımŞimdi olmaz zaten...
Onlardan erken kalkıp yap...
2-3 saat dinlendir..
Bebişin uykusunda sunum yaparsın
Safra kesemde polip vardı ya, kontrole bayadır gitmedim hamilelik falan. Bi baktırayım büyüme olmuş mu olmamış mı? İnşallah büyümemiştir. Yoksa ameliyatla safra kesesi alınacakAcele etme...
Hayırdır?
Safra kesemde polip vardı ya, kontrole bayadır gitmedim hamilelik falan. Bi baktırayım büyüme olmuş mu olmamış mı? İnşallah büyümemiştir. Yoksa ameliyatla safra kesesi alınacak
Kaybolmustur insallahSafra kesemde polip vardı ya, kontrole bayadır gitmedim hamilelik falan. Bi baktırayım büyüme olmuş mu olmamış mı? İnşallah büyümemiştir. Yoksa ameliyatla safra kesesi alınacak