- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Tost makinesi bilem satıyorlar orada sjskjsk,fakirin var kocam onu alacam diyor,yapda yımırta bilem yapıyor sjksjksjkRossmann’dan yumurta pişirme makinesi almak mı? Bi tarafım açık kaldığında benim rüyalar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tost makinesi bilem satıyorlar orada sjskjsk,fakirin var kocam onu alacam diyor,yapda yımırta bilem yapıyor sjksjksjkRossmann’dan yumurta pişirme makinesi almak mı? Bi tarafım açık kaldığında benim rüyalar:
Rossmann benim için Gratis’in Alman muadiliydi. Hiç dikkatimi çekmemiş elektronik eşya satıldığı.Tost makinesi bilem satıyorlar orada sjskjsk,fakirin var kocam onu alacam diyor,yapda yımırta bilem yapıyor sjksjksjk
Günaydın ikizimGünaydın ikizim. Canım çekti bak tarifini bulayım da yapayım. Beni destekler misin peki
Var var satıyorlar çok çeşit yok gerçide.Rossmann benim için Gratis’in Alman muadiliydi. Hiç dikkatimi çekmemiş elektronik eşya satıldığı.
Hayırlı olsun ablacım
Çok geçmiş olsun hisseden herkeseDeprem oldu inanılmaz kötüydü yaa
Geçmiş olsunDeprem oldu inanılmaz kötüydü yaa
Size de geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusunderinlik 5.4 -.- 5.1 4.9 KUMYAKA-MUDANYA (BURSA) İlksel
Size de geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun
Çok sağol nevoşcumHayırlı olsun ablacım
Çok geçmiş olsun çicem,şimdi eşimde aradı duydunmu diye,hiç duymadım sen nasılsın iyisin demi.Deprem oldu inanılmaz kötüydü yaa
Elhan başka ilde mavişim.Elhan abla geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun calcicim,sendemi o taraflardasın.derinlik 5.4 -.- 5.1 4.9 KUMYAKA-MUDANYA (BURSA) İlksel