- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Hoş gördüm şekercim sağolHoşgeldin şekerciğim, sen de sağol
Günaydın nevoşcumGünaydın beyaz kısırlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş gördüm şekercim sağolHoşgeldin şekerciğim, sen de sağol
Günaydın nevoşcumGünaydın beyaz kısırlarım
Kar beyazı çamaşır deterjanı sponsorluğundaGünaydın beyaz kısırlarım
Geçmiş olsun, fizik tedavi işi ne oldu ?Bugün göz randevum var cam ve çerceve değişecek bakalım numarada artış varmı kesin vardırda .
Hoş gördüm şekercim sağol
Günaydın nevoşcum
Olsa da yesek şöyle Bursa usulü. Memleketimin havası, suyu bambaşka.Günaydın beyaz kısırlarım
Next Çanak Anten Sponsorluğunda olsun aşko anten şartKar beyazı çamaşır deterjanı sponsorluğunda
Aaa ,evet aşkom toplu alımlarda indirim de varmış öyle diyollaNext Çanak Anten Sponsorluğunda olsun aşko anten şart
Çok sağol bekliyorum arada boşluk olursa yakalarsam gidecem,gittiğim dr özele gitmeyin dedi,birde çıkıncasocak tutmak gerekiyor ya vücudu şaştım kaldım şu anda iyiyim bide fiat almam lazım gene kaça mal olacak.Geçmiş olsun, fizik tedavi işi ne oldu ?
Günaydın beyaz kısırlarım
Herkesin fiziği gelmiş gibi ,gerçi her bölüm dolu ,nasil şey anlamadım umarım bir boşluk olur da hallolur. Sonrası önemli zaten,işlem sonrası üşümemek lazım ozellikleÇok sağol bekliyorum arada boşluk olursa yakalarsam gidecem,gittiğim dr özele gitmeyin dedi,birde çıkıncasocak tutmak gerekiyor ya vücudu şaştım kaldım şu anda iyiyim bide fiat almam lazım gene kaça mal olacak.
Fıtık çıktıya onla tedavi işte,çıktıkd-tan sonrası önemli zaten,bide bana yakın yürüme mesafesi 10 dakika filan.Herkesin fiziği gelmiş gibi ,gerçi her bölüm dolu ,nasil şey anlamadım umarım bir boşluk olur da hallolur. Sonrası önemli zaten,işlem sonrası üşümemek lazım ozellikle
İnanmıyoruuummmmmm hangi marka? Hemen çek at ablaMargaret Hale bil bakalım sence ben ne almış olabilirim sjksjksjksjk
İnşallah denk gelir boşluk, baslarsinFıtık çıktıya onla tedavi işte,çıktıkd-tan sonrası önemli zaten,bide bana yakın yürüme mesafesi 10 dakika filan.
İnanmıyoruuummmmmm hangi marka? Hemen çek at abla
Deneyecem arayarak bakalım.İnşallah denk gelir boşluk, baslarsin
Rossmann’dan yumurta pişirme makinesi almak mı? Bi tarafım açık kaldığında benim rüyalar: