Çok amin aşkom Allah razı olsunSenin için de çok güzel bereketli huzurlu işlerinin kolaylıkla hallolduğu bir yıl olsun aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok amin aşkom Allah razı olsunSenin için de çok güzel bereketli huzurlu işlerinin kolaylıkla hallolduğu bir yıl olsun aşkom
Can Nevoşbalım mutlu,sağlıklı,huzurlu yıllarımız olsun inş
Amin inşallah canımCan Nevoşbalım mutlu,sağlıklı,huzurlu yıllarımız olsun inş
Kendi gibi kalbi güzel kadın@Kazen @isabel @Mune, Kadınlar Kulübü Ailesi ve Yemek Yarışması bölümü dostlarım, Hepinizin yeni yılı kutlu olsun
Birlikte daha nice güzel senelere inşallah
2023 benim için çok zor bir yıl oldu. Ama hepinizin desteği ile dimdik ayaktayım. Rabbim hepinizden razı olsun
Ayağınız taşa değmesin. Hep güzel günler görün inşallah
Rabbim sizin ve sevdiklerinizin karşısına hep iyilikler, güzellikler çıkarsın Hep mutlu olun
2024 hepimiz için çok güzel, mutlu bir yıl olsun
Mutlu yıllar Kukrişkom
Banada kırmızı tanga alıveeeerrŞimdi gideyim yılın son alışverişini yapayım
Akabinde doğum günleri var
Kendinize iyi bakın
Alayım yasoom sen iste ,en kırmızısındanBanada kırmızı tanga alıveeeerr
Alayım yasoom sen iste ,en kırmızısından
Canım benim kukriskobalımmmm çok teşekkür ederim, Allah razı olsun hepimizin cok mutlu huzurlu sağlıklı, isteklerimize kavustugumuz bir yıl olsun inş
Yasocaannn selaminkooo her şey güzel olacak yeni yildaHayırlı günler herkese.
Nasılsınız ekmek yerine pasta yiyenler ?
Esliiiii liiii liiiii harika bir yıl olsun inşHerkese hayırlı, mutlu,huzurlu güzel bir yıl diliyorum. Bütün güzellikler sizinle olsun canlar
Amiiinnnn canım amanitoşummm, yeni yıl en istediklerimizi getirsin inşYeni yıl bolluk bereket sağlık sıhhat huzur ve mutluluk getirsin canım kadınlar
Sen benim makarnama yorum yapmadınYarından sonra bi ayfercileri görelim bakalımmm
Bu gece rüyamda seni gördüm Frida’m, çok güzeldi sadece bunu söyleyeyim.Yasocaannn selaminkooo her şey güzel olacak yeni yilda