- 11 Şubat 2022
- 2.349
- 5.851
Amin inşallah canım benimEsliiiii liiii liiiii harika bir yıl olsun inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım benimEsliiiii liiii liiiii harika bir yıl olsun inş
Cidddiiimmiisssiiinnnnnn ayyy ben bakıp çıkmışım ozaman yaa kesin o an bi işim vardırSen benim makarnama yorum yapmadın
Hazırız gönder gelsinAırfreyciler hazır mısınız
Canım benim Allah yaşadığınız tüm acıları unutturup yerine mutluluk, huzur vs sağlıkla geçireceğiniz güzel günler nasip etsin inşallah@Kazen @isabel Mune , Kadınlar Kulübü Ailesi ve Yemek Yarışması bölümü dostlarım, Hepinizin yeni yılı kutlu olsun
Birlikte daha nice güzel senelere inşallah
2023 benim için çok zor bir yıl oldu. Ama hepinizin desteği ile dimdik ayaktayım. Rabbim hepinizden razı olsun
Ayağınız taşa değmesin. Hep güzel günler görün inşallah
Rabbim sizin ve sevdiklerinizin karşısına hep iyilikler, güzellikler çıkarsın Hep mutlu olun
2024 hepimiz için çok güzel, mutlu bir yıl olsun
Amin ablacım çok teşekkür ederimCanım benim Allah yaşadığınız tüm acıları unutturup yerine mutluluk, huzur vs sağlıkla geçireceğiniz güzel günler nasip etsin inşallah
Sen başta olmak üzere depremzede olan tüm kardeşlerimin yüzünü güldürecek günler gelsin, 2023’te kötü günler yaşayan herkes mutlulukla sarıp sarmalansın
2024 herkes için iyileştirici ve güzelleştirici olsun
İos kullanıyorum canımVar canim, ne kullaniyorsun
Ah abla yaaa iPhone gelsin uygulamaaa çok zorBunu kullanıyorum ben, çok memnunum. Hep ekranımda
KK Pwa uygulaması
Bildiğiniz üzere dün KK üzerinde bir güncelleme yaptık. Bazı yeni özellikler geldi. Bunlardan biri de pwa uygulaması. Bu uygulama ile masaüstü bilgisayarlarınızın ve Android telefonlarınızın ekranlarına KK uygulaması kurabileceksiniz. İPhone telefonlar henüz desteklemiyor. Chrome tarayıcı için...www.kadinlarkulubu.com
EvetttAırfreyciler hazır mısınız
Başka seçenek yokAh abla yaaa iPhone gelsin uygulamaaa çok zor
Amiinn,Allah razı olsun yasom,ben bu yıl istediğim puanı alayım inşBu gece rüyamda seni gördüm Frida’m, çok güzeldi sadece bunu söyleyeyim.
Mutlu yilllaarrrrrrr canooommmmHerkese mutlu, huzur dolu, kazasız belasız, güzelliklerle dolu, sağlık sıhhatle, dileklerinizin gerçekleşeceği bir yıl diliyorum
Mutlu yıllar
Git yapCidddiiimmiisssiiinnnnnn ayyy ben bakıp çıkmışım ozaman yaa kesin o an bi işim vardır
Hosluklarla gel 2024 inşTopiğe gelmişken herkesin yeni yılını enişten dileklerimle kutluyorum
2023 yılı zorlu ve öğretici geçti.. Hoşçagel 2024 sevgiyle, huzurla ve sağlıkla geçen bir yıl olur inşallah
Aminn,hepimize inş canım evvosumHayırlı akşamlar canlar.❤
Yeni yılın tüm güzellikleri sizinle olsun. Sevdiklerinizle nice mutlu senelere.
Amin inşallah sosyalimAminn,hepimize inş canım evvosum