- 11 Şubat 2022
- 2.349
- 5.851
kim erken davranırsa o kapar birinciliğiEsliiii bi daha yapma ödeme o zaman bak doverim seniiiiii
Sağol canım eslim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim erken davranırsa o kapar birinciliğiEsliiii bi daha yapma ödeme o zaman bak doverim seniiiiii
Sağol canım eslim
Benden çekeceğiniz var diyorsun yani Hakeden kazansın diyelim aşkokim erken davranırsa o kapar birinciliği
Toparlanamadım ki nevosum hiç,hep daginigim ama gerçekten kendime gelmem gerek, kalmış şurada 6,5 ay sonra yine üzülüyorum nasilsaNiye dağıldın
Kız valla inanırlar haaakim erken davranırsa o kapar birinciliği
Yo yo olur mu hiç öyle şey aşkoBenden çekeceğiniz var diyorsun yani Hakeden kazansın diyelim aşko
İyi geceler esliYo yo olur mu hiç öyle şey aşko
Tabiki hakeden kazansın herkes kazansın
İnanırlar mıKız valla inanırlar haaa
İyi gecelerİyi geceler esli
Daha çok var yaparsınToparlanamadım ki nevosum hiç,hep daginigim ama gerçekten kendime gelmem gerek, kalmış şurada 6,5 ay sonra yine üzülüyorum nasilsa
Pek tekin değil belli olmazİnanırlar mı
Sadece şaka yapıyoruz
İnş nevosum bende inanmak istiyorum ne kadar üzüldüğümü sonrasında Sen biliyorsunDaha çok var yaparsın
Bizde hemen olamadık canım benim, aylarca bekledik uğraştık. Ben nevosu az darlamadim neden olmuyo,niye yapamıyorum,birakicam diye ooooo neler neler ama sonra oluyo,yeter ki bırakma,sen birde şuan kendinin farkında değilsin ama biz gördük yaptıklarınıİyi geceler esli
Sen efsane bi kadınsın sosyal insanı acayip motive ediyorsun teşekkür ederimBizde hemen olamadık canım benim, aylarca bekledik uğraştık. Ben nevosu az darlamadim neden olmuyo,niye yapamıyorum,birakicam diye ooooo neler neler ama sonra oluyo,yeter ki bırakma,sen birde şuan kendinin farkında değilsin ama biz gördük yaptıklarını
Ama doğruyu söylüyorum canım benim,gerçekten tipkisinin aynısını yaşadım nevos anlatsa of off cok güzel motiveyi kendime edemiyom ama kuzum yaaaSen efsane bi kadınsın sosyal insanı acayip motive ediyorsun teşekkür ederim
Beni hala darlıyorsun Çılgın bir kadınsınAma doğruyu söylüyorum canım benim,gerçekten tipkisinin aynısını yaşadım nevos anlatsa of off cok güzel motiveyi kendime edemiyom ama kuzum yaaa
Sakın acayip acayip düşünme, döferim haaaa tersim çok pistir,herkes bilir,fena carlarım
Nazım sana geçiyor nevoşum napayimBeni hala darlıyorsun Çılgın bir kadınsın