- 1 Aralık 2021
- 12.090
- 40.626
- 34
Bitiyor mu fasulyelik
Makarna yap esliiiii eslinnaKaptım tabi
tamam bugün yapma yarın finalde yapEne sende mi
BitiyorBitiyor mu fasulyelik
İllaki yapılacak yanitamam bugün yapma yarın finalde yap
Buradayım canım
Farkında değilim canımBugün yazmadın merak ettim nevosbali
Nasılsın AblacımmmFarkında değilim canım
Eşim yarın gidecek. Alışveriş yaptık, onun eşyalarını hazırladık
İyiyim canım sağ ol sen nasılsınNasılsın Ablacımmm
Nasılsınız Hanımlaaar
Bugün benim de eşim evdeydi yoğun bi gündü yeni oturdum da dualarımın başına valla en azından 5te5 namazımı kaçırmadım şükür
İyiyim ve yorgunum psikolojim de bozuldu eve pazar market alışverişi yapınca benİyiyim canım sağ ol sen nasılsın
Benim eşim farklı bir şehirde yaşıyor. İzin alıp gelmişti. Yarın gidiyor
Allah kabul etsin
Canım biz Malatya 'daydık. Depremzedeyiz evimiz yıkıldı. Orada pek imkan yok. Eşim polis memuru, o orada çalışıyor. Ben çocukların eğitimi için Nevşehir' e geldim. Allah izin verirse yaza sınavlar bitince geri döneceğim.İyiyim ve yorgunum psikolojim de bozuldu eve pazar market alışverişi yapınca ben
Neden iş gereği mi ablacımsen oraya gitsen olmuyor mu öyle
Amiin
Ablacım çok çok geçmiş olsun daha deprem yaralarımızı saramadıkCanım biz Malatya 'daydık. Depremzedeyiz evimiz yıkıldı. Orada pek imkan yok. Eşim polis memuru, o orada çalışıyor. Ben çocukların eğitimi için Nevşehir' e geldim. Allah izin verirse yaza sınavlar bitince geri döneceğim.
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimAblacım çok çok geçmiş olsun daha deprem yaralarımızı saramadıkAllah bidaha yaşatmasın inşallah tez zamanda yuvana ailene kavuşursun
Allahım bidaha göstermesin inşallah hiçbir kulunaİnşallah canım benim çok teşekkür ederim
Aynen yaralarımız öyle kolay sarılacak gibi değil
Çok amin canımAllahım bidaha göstermesin inşallah hiçbir kuluna