- 8 Haziran 2013
- 56.250
- 149.337
Veresiye defteri gibi olacağın hiç aklıma gelmezdi zennam yaz tahtaya al haftayaBedel :ödendi ahahahahahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veresiye defteri gibi olacağın hiç aklıma gelmezdi zennam yaz tahtaya al haftayaBedel :ödendi ahahahahahahah
Üstteki yorumlardan karıştırdım sanırım 6 aylık olan kişi sandım3 senelik evliyim ama mutfak aşkım 20 yıl sonra da böyle kalacak galiba bende öyle düşündüm ortam muhabbeti hoş hanım kaynıyor kaçırma dedim ama hala kuralları okuyup okuyup anlayamamam bu aralar tedavi yüzünden kafam dolu bacılar kusuruma bakmayın mal gibi görünürsem
Parayivermeyenedüdükyok.comVeresiye defteri gibi olacağın hiç aklıma gelmezdi zennam yaz tahtaya al haftaya
#nerdetırakordabırakParayivermeyenedüdükyok.com
Konu yemekteyiz benim mutfağım etiketinde yeniden açılacak mesela demi sonra ordan girip yakalayacazÜstteki yorumlardan karıştırdım sanırım 6 aylık olan kişi sandım
Allah şifa versin ama kafa karıştıracak birsey yok malzemeler ve yapım esnasında belirli şeylerin fotoğrafını çekmeniz yeterli aslında tariflere baksanız mantıgını anlarsınız hemen
O kadar#nerdetırakordabırak
Evet topiği takip edin her yemek paylaşan size bildirim olarak gelecek. Nevreste abla konuyu açınca yemekteyiz topiğinden açılacak. Onunla iletişimde olursanız çok yardımcı olur her zamanKonu yemekteyiz benim mutfağım etiketinde yeniden açılacak mesela demi sonra ordan girip yakalayacaz
Jenna16 seni etiket yaparKonu yemekteyiz benim mutfağım etiketinde yeniden açılacak mesela demi sonra ordan girip yakalayacaz
Evet gerçekten sağolsun ben ona da sordum anlattı burda okuduğumdan sonra karıştırdım kuzumEvet topiği takip edin her yemek paylaşan size bildirim olarak gelecek. Nevreste abla konuyu açınca yemekteyiz topiğinden açılacak. Onunla iletişimde olursanız çok yardımcı olur her zaman
siz mükemmel bir ailesinizzz yuppiii çılgınlar gibi tarifler yapacağımJenna16 seni etiket yapar
Aynen öyleyiz muhteşem bir aileyizEvet gerçekten sağolsun ben ona da sordum anlattı burda okuduğumdan sonra karıştırdım kuzum
siz mükemmel bir ailesinizzz yuppiii çılgınlar gibi tarifler yapacağım
Geçen ki keki hala unutamıyorum coco star kek o neydi beee süper diJenna16 seni etiket yapar
Nane Limon Kabugu yaptı. Bugün ödülü eline ulaşmış. Bakmak istersen ödüller sayfamızdaGeçen ki keki hala unutamıyorum coco star kek o neydi beee süper di
Ayyy Allah aşkına tarif attı mı bir yerlere onuda istiyorumNane Limon Kabugu yaptı. Bugün ödülü eline ulaşmış. Bakmak istersen ödüller sayfamızda
Popüler Konu - Ödüller
Bundan sonraki yarışmalarda,yarışmayı kazanan arkadaşlar,kadınlar kulübünün kendilerine gönderdiği hediyeyi fotoğraflayıp bu konuya ekleyeceklerdir. Her yarışmada bu geçerli olacaktır. Çoğu üyeden yarışmada hediye yok mu?Ne gönderildi diye mesajlar geliyor. Bazı birinciler konularda, bu...www.kadinlarkulubu.com
Tarifler yarışma konusunun ilk mesajında canım Eski yarışmalar yemek tariflerindeAyyy Allah aşkına tarif attı mı bir yerlere onuda istiyorum
Tamamdır ben ordan geceleyin bulurum benim koca çok huysuz elimde telefon olunca kapışıyor gizli saklı yazıyorum (buzdolabının yanındayım ) üç yıl oldu adam bi salmadı beniTarifler yarışma konusunun ilk mesajında canım Eski yarışmalar yemek tariflerinde
Kekler - Pastalar - Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 4 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 4(dört)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Anne Keki - Dr. Oetker Kabartma Tozu Sponsorluğunda:KK56: Limonlu Kek-Pakmaya Kabartma Tozu...www.kadinlarkulubu.com
Allah kolaylık versinTamamdır ben ordan geceleyin bulurum benim koca çok huysuz elimde telefon olunca kapışıyor gizli saklı yazıyorum (buzdolabının yanındayım ) üç yıl oldu adam bi salmadı beni
Aminnnn Amiiiin ama düşünüyorum buda bana böyle davranmasa sülalesi çekilmezAllah kolaylık versin