Makarnalar En Başarılı 20 Makarna Tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifleri ''hangileridir?(4 Oy Hakkınız bulunmaktadır)

• Ankete Katılan
    517
  • Anket Kapalı .
3 senelik evliyim ama mutfak aşkım 20 yıl sonra da böyle kalacak galiba 😍 bende öyle düşündüm ortam muhabbeti hoş hanım kaynıyor kaçırma dedim ama hala kuralları okuyup okuyup anlayamamam 😅 bu aralar tedavi yüzünden kafam dolu bacılar kusuruma bakmayın mal gibi görünürsem
Üstteki yorumlardan karıştırdım sanırım 6 aylık olan kişi sandım 😅🤭
Allah şifa versin ama kafa karıştıracak birsey yok malzemeler ve yapım esnasında belirli şeylerin fotoğrafını çekmeniz yeterli aslında tariflere baksanız mantıgını anlarsınız hemen 🤗

Üstteki yorumlardan karıştırdım sanırım 6 aylık olan kişi sandım 😅🤭
Allah şifa versin ama kafa karıştıracak birsey yok malzemeler ve yapım esnasında belirli şeylerin fotoğrafını çekmeniz yeterli aslında tariflere baksanız mantıgını anlarsınız hemen 🤗
Konu yemekteyiz benim mutfağım etiketinde yeniden açılacak mesela demi sonra ordan girip yakalayacaz 😅

Konu yemekteyiz benim mutfağım etiketinde yeniden açılacak mesela demi sonra ordan girip yakalayacaz 😅
Evet topiği takip edin her yemek paylaşan size bildirim olarak gelecek. Nevreste abla konuyu açınca yemekteyiz topiğinden açılacak. Onunla iletişimde olursanız çok yardımcı olur her zaman 🥰

Evet topiği takip edin her yemek paylaşan size bildirim olarak gelecek. Nevreste abla konuyu açınca yemekteyiz topiğinden açılacak. Onunla iletişimde olursanız çok yardımcı olur her zaman 🥰
Evet gerçekten sağolsun ben ona da sordum anlattı burda okuduğumdan sonra karıştırdım kuzum 😍
siz mükemmel bir ailesinizzz😍 yuppiii çılgınlar gibi tarifler yapacağım 😅

Geçen ki keki hala unutamıyorum coco star kek o neydi beee süper di
Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu yaptı. Bugün ödülü eline ulaşmış. Bakmak istersen ödüller sayfamızda🤗

Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu yaptı. Bugün ödülü eline ulaşmış. Bakmak istersen ödüller sayfamızda🤗
Ayyy Allah aşkına tarif attı mı bir yerlere😍 onuda istiyorum 😅😅😅

Ayyy Allah aşkına tarif attı mı bir yerlere😍 onuda istiyorum 😅😅😅
Tarifler yarışma konusunun ilk mesajında canım 🤗Eski yarışmalar yemek tariflerinde 🤗

Efnanl Efnanl

Tarifler yarışma konusunun ilk mesajında canım 🤗Eski yarışmalar yemek tariflerinde 🤗
Tamamdır ben ordan geceleyin bulurum benim koca çok huysuz elimde telefon olunca kapışıyor gizli saklı yazıyorum 😅 (buzdolabının yanındayım ) üç yıl oldu adam bi salmadı beni

X