- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Ben de iyiyim çok şükür aşkomİyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de iyiyim çok şükür aşkomİyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
Benim de aklıma o geldi aşkomMargaret Hale olabilir
Çileksiz çıkmam abiBenim de aklıma o geldi aşkom
Malatya Malatya bulunmaz eşiC A N O canoda Malatyali
Hoşbuldum canlarım ❤Hoş geldin canım
Gel her zaman bekliyoruzÖnce sohbet edelim
Biraz kendini tanıtır mısın
Bende ayrı bayıldımmmBize herkes bayılır hoşgeldiniz :)
Maalesef yok işi bırakınca maddi durumdan kıstık biraz TabikiGel gel uzak durma canım, airfrey in var mi
Baş yalakalardan kim kaldıMalatyalı olmayanı almıyorum bilmiyor musun
Benim kamera arkasını kim hacklediBunu hanginiz yaptı kızlar itiraf edin
Eki Görüntüle 3360565
Sosyalim için kiraz ne ise Margaret için de çilek oÇileksiz çıkmam abi
Teşekkür ederizHoşbuldum canlarım ❤
26 yaşındayım
6 aydır ev hanımıyım mutfakta zaman geçirmeyi özenmeyi çok seviyorum evimde düzen olsun bayılırım herşeyimin bi vakti vardır çok şükür düzenim kurulu Akrep burcuyum açık sözlüyümdür taş yemeye alışkınım Olduğum gibiyimdir içim dışım bir pozitif bir insanım insanlarla vakit geçirip gülüp eğlenmek için varım bu hayatta
Bende ayrı bayıldımmm
Maalesef yok işi bırakınca maddi durumdan kıstık biraz Tabiki
Memnun oldum canımHoşbuldum canlarım ❤
26 yaşındayım
6 aydır ev hanımıyım mutfakta zaman geçirmeyi özenmeyi çok seviyorum evimde düzen olsun bayılırım herşeyimin bi vakti vardır çok şükür düzenim kurulu Akrep burcuyum açık sözlüyümdür taş yemeye alışkınım Olduğum gibiyimdir içim dışım bir pozitif bir insanım insanlarla vakit geçirip gülüp eğlenmek için varım bu hayatta
Bende ayrı bayıldımmm
Cano bari bir kaç tane daha koysa idin tabak dolu görünse idi olmamış buBenim kamera arkasını kim hackledi
Kırmızı çizgimizBunu hanginiz yaptı kızlar itiraf edin
Eki Görüntüle 3360565
AssolistlerSosyalim için kiraz ne ise Margaret için de çilek o
Ekonomi zorda İdareli kullanmak istedim. Her yarışma 1 çilek bundan sonraCano bari bir kaç tane daha koysa idin tabak dolu görünse idi olmamış bu
Ya yazacaktım neyse dedimBaş yalakalardan kim kaldı
Ekonomi zorda İdareli kullanmak istedim. Her yarışma 1 çilek bundan sonra
Akrep Burcu ekseninde Yengeç Yay İkizler birde Koç ben en çok Aslanlarla çakışıyom galibaMemnun oldum canım
Akrep burçlarını severim.
Ama onlar beni sever mi emin değilim
İkizler burcuyum çünkü
Hosgeldin canım,ne güzel ozelliklerin var, şubatta aramiza katil yarışmak güzeldirHoşbuldum canlarım ❤
26 yaşındayım
Bende ayrı bayıldımmm
Yalaklık yüzdesi var bundan sonra kim kimi geçerseYa yazacaktım neyse dedim
Yalakalık şart