Artık kim yaparsaEvet nevos ilk konuyu cano açsa süper olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık kim yaparsaEvet nevos ilk konuyu cano açsa süper olur
Tam ona göre çok güzel bir hediye olmuş
Kurabiye yarışmasında birinci olup kazandığım hediyem bugün elime ulaştı. İnanılmaz mutluyum,ben aşık oldum bir yıldır isteyip alamadığım fincanlar sayenizde artık benim iyi ki varsınız çok ama çok teşekkür ederim beni o kadar sevindirdiniz ki allahta sizi sevindirsin iyi ki Kadınlar Kulübü
Büyük patroncum @Kazen , Sevgili eşi canımız @isabel ve canım nevosumuz Nevreste Hep var olun
Eki Görüntüle 3079348
Biz de fakir fakir izlerizİşte neler yaptığınızı yazarsınız. En çok ne güzel oluyor. Ne tür kolaylıklar var
Teşekkür ederim canım benim, darısı başına inşallah sende birinci olunca sanada böyle güzel bir hediye gelecek inşÇok güzel güle güle kullan canım benim
Aşko biz zenginiz tasarruf kolaylığı ihtiyacımız yokBiz de fakir fakir izleriz
Hemen ikna oldum askom,eveeetAşko biz zenginiz tasarruf kolaylığı ihtiyacımız yok
İnşallah canımTeşekkür ederim canım benim, darısı başına inşallah sende birinci olunca sanada böyle güzel bir hediye gelecek inş
Kedi ciğer misaliHemen ikna oldum askom,eveeet
Mundar Ayfer mundarKedi ciğer misali
Teşekkür ederim canım erkenden tebrikleri kabul ediyorumEslii tebrik ederim şimdiden kazanan acık ara farkla belli
Ama ödeme bana ulaşmadı kiJenna16 senin okumalar bana fayda etmedi
Et tabii,hakkındırTeşekkür ederim canım erkenden tebrikleri kabul ediyorum
Et tabii,hakkındır
Ayy hadi inşallah boş diyenler işine baksınBir nevi reklam yapacağız
Belki sponsor için işimize yarar
Şansımızı deneyelim. Olmadı diyorlar ya boş boş kategori yapıyorlar
Hiçbir yerde olmayan farklı ve çok ilgi çekecek bir kategori yapmış oluruz
Benim olsa ilk açar örnek verirdim. Ama size güveniyorum