- Konu Sahibi everytime_night
bebek sütü dene istersen yada nornal süte cok az seker kat tatlansın belki öyle hosuna gider
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlum iki yaş iki aylıktı,sabaha kadar emerek uyumak istiyordu,ağzından çıksa ağlayıp uyanıyordu perişan haldeydim,hiçbirşekilde biberon emzik veremedim.sonunda aldım mor ojemi,göğüs ucu çevremi boyadım bi güzel,bak meme pis olmuş dedim,her istediğinde açtım vermek ister gibi uzattım ama pis olmuş dedi almadı,2gece mızmızlandı ama öyle kıyametler kopmadı,alıştı gitti.biberonu yine almadı,yatmadan bişeyler veriyorum birde sabah uyanıp kahvaltı ediyor.neredeyse deliksiz uyuyor.ilkel milkel arkadaşım,sürdüm o da kurtuldu bende,anamdan emdiğim süt burnumdan geliyordu,2yaşını geçmişti çocuğum,ne faydası vardı,otobüste,markette,miletin içinde anne memeee diye bas bas bağırıyordu,eve misafir geliyor ben yatak odasına gidip kapıyı kapatıp 45dakika 2yaşındaki oğlumu emziriyordum.
kızlar merhaba
benim kızım da 15 aylık,hala emiyor ama sanki çay kahve gibi 2-3 dakika emip bırakıyor, gece ise emmeden uyumuyor, doktor emdiği kadar emsin diyor. hatta "kendi kızıma bile çok zor bıraktırdım, annesini emmeyi bırakamayınca göğüslerine sulu boya sürüp korkutarak bıraktırdık" dedi, ama bu yöntem benim çok da içime sinmiyor.. artık bıraksın istiyorum ama gündüz oyalansa da gece emmeden uyumama ve gece arada uyanıp illa da emme problemimiz var, ayrıca gece asla süt, devam sütü , su hiçbirşey istemiyor..bişeyler sürmeden başka türlü bıraktıran var mı?
gunayder doktorun nasıl bir yöntem önerdi? paylaşabilir misin?
tarzınız hic hoşuma gitmedi belirtmeliyim...
kendimi övdüğümü hatırlamıyorum ama demekki siz öyle anlamışsınız..
doktorun adını özellikle verdim belki arkadaş o doktorun tavsiyelerine daha önce rastlamıştır ya da duymuştur forumlardan ,belki hoşuna gitmemiştir .
arkadaş eğer isterse yazarım istemezse neden boşuna küstahlık yapıp yazayım ki?
kim ne derse desin dünyadaki tüm cocuklar cok değerli ve hic kimsenin onları kırmaya hakkı yok bu annesi bile olsa...
daha ilk dogdugu günden beri annesiyle arasındaki güven bağını oluşturduğu 'meme' onlar icin en değerli oyuncaktan bile değerli..
kısacası mesajıma kim ne tepki verirse versin yazmaya karalıyım
göğsüne birşeyler sürerek cocugu korkutarak sütten kesme yöntemi , BENCE dünyanın en ilkel yöntemi...
Yani mutlaka sorulsun istiyorsunuz zannedersem nasıl bıraktırdın diye, artık açıklasanız büyük sırrı da sadee topiki açan hanım değil de hepimiz faydalansak doktorunuzun önerisinden olmaz mı.
Ben merakla bekliyorum İLKEL olmayan yönteminizi. Küstahlık olmaz merak etmeyin.
çok haklısınız bende yaşadım aynısını oğlum 2yaş 2 aylıktı ve ben 4.5 aylık hamileydim memeyi bıraktıracağım zaman.çocuk ne kadar büyürse o kadar zor bırakıyo maalesf memeyi.konuyu açan çok önemli bir hizmet sağlayacak eminim.çünkü her çocuk ve anne veya emme süreçleri çok farklı.bazıları yalancı emzik emiyo bazıları emmiyo bazıları biberonda süt içiyo ve yemekle araları iyi benimkinde hiç biri yoktu ve memeyle uyurdu.ayağımda sallayamazdım.memeyi bıraktıktan 4-5 ay sonra düzene girdi uykuları zor bi dönemdi ama geçti elhamdülillah.ben salça veya ona benzer şeyler sürdüm fakat kesinlikle işe yaramadı iki çocuğumdada çünkü sil temizle emelim diyolardı.ama aklıma rengi belli olmayan acı bişi geldi oda karabiber.onunla ayırdım ikisinide.gece tok yatttığı sürece kalktığında bişi yemesine de gerek yok zaten.sabah da erken kalkıyolar hemen yediriyordum ben.ama gece kalkınca su veriyordum.allah kolaylık versin.Oğlum iki yaş iki aylıktı,sabaha kadar emerek uyumak istiyordu,ağzından çıksa ağlayıp uyanıyordu perişan haldeydim,hiçbirşekilde biberon emzik veremedim.sonunda aldım mor ojemi,göğüs ucu çevremi boyadım bi güzel,bak meme pis olmuş dedim,her istediğinde açtım vermek ister gibi uzattım ama pis olmuş dedi almadı,2gece mızmızlandı ama öyle kıyametler kopmadı,alıştı gitti.biberonu yine almadı,yatmadan bişeyler veriyorum birde sabah uyanıp kahvaltı ediyor.neredeyse deliksiz uyuyor.ilkel milkel arkadaşım,sürdüm o da kurtuldu bende,anamdan emdiğim süt burnumdan geliyordu,2yaşını geçmişti çocuğum,ne faydası vardı,otobüste,markette,miletin içinde anne memeee diye bas bas bağırıyordu,eve misafir geliyor ben yatak odasına gidip kapıyı kapatıp 45dakika 2yaşındaki oğlumu emziriyordum.