Ben öyle bir yedimki süt olsun diye doğumdan sonra 10 kilo aldım aman dikkat et .10 kiloda hamilelikten vardı. Şuan onları vermeye çalışıyorum. 12 sini verdim allahtan.Helvalar ,tahin pekmezler , malt içecekler tatlılar aman ne etmişim kendime diyorum şimdi . Şuanda sadece helvayı bıraktım hayatımda oda bir parça sabahlari artık sevdiğimden yiyorum.
Yutkunmalarini sayiyordum okadar psikolojim bozulmuştu.
200 kere yutkunursa doyar ,şu kadar yutkundu doymamaistir, sürekli aranıyor, açmı bırakıyorum acaba , acaba süt beyin gelisimi için yetiryormisir?kafasında deli sorular oluyor lohusanin.
Ben mamada verdim sarilk olunca. Okadar artmistiki mama alımı her emzirmeden sonra 100 CC gecmistim. 2. Ay kontrolünde 1600 Gr alınca mamayı azalt sütun yetiryor dendi. Bende ilk önce CC yi sonra ogunleri azalttim.Ben doymadigini hissettiğimde huzursuz olduğunda uyumadiginda günde 1 2 60 CC mama veriridim yada süt arttirmak için süt sagardim.cikani veriridim. Uyumasını sağlıyordu en azından bende dinleniyordum. Ama biberonla vermezdim kaşık biberonla veriridim red yapar aman dikkat.