Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 3.5 aylık anneyim ve hala regl olmadım buna halk dilinde süt koruyo diyorlarmiş ama ben korktuğum için yinede emin olamıyorum aranızda bu şakilde korunan var mı?
zaten bu cok normal..bunu herkes bilir sut verirken anneler genelde regl olmazlar bir donem..kimisi alti ay kimisi sekiz kimisi bir yil,benim dogumdan sonra ilk adet olmam alti ay surmustu..ama bir arkadasim bir seneden fazla adet gormedi..gayet saglikli bir durumyerimseniben
selam canım kesinlikle güvenme ve tetbiri elden bırakma ben ikinci kızıma böyle rahat iken hamile kalmıştım ve 18ay arayla iki bebek büyütmek zorunda kaldım sevgiler
bence de güvenme , bu şekilde tekrar hamile kalan çok insan var , birini yola koymadan ikinci ağır gelebilir , tedbiri elden bırakma derim , ilaç falan kullanmazsın zaten , yöntem tek şu durumda ...
ya kızlar araştırmam mı sütteki prolaktin seviyesiyle ilgiliymiş bizde korunuyoruz ama tecrübeliler varsa sormak istedim ama benim dr umda ek gıdasız beslersem iki ay korkma demişti biz dikkat korunduk ama 6 aya kadar çok yüksekmiş koruma yani merak ettim sadece yoksa gayet bilinçli ve bilgiliyim
ben reglı oldum, bebeğim 5 aylık. tedbiri elden bırakmadım korunduk. bi akrabamın şuan 8 aylık bebeği varrrr veeee 3 aylık hamileeee. ne kadar zor olacak kimbilirrrr allah yardım etsinnn