Of dinletemiyorum ki... Benim yanımda yapmıyorlar ama 3 kere sütü almıyor öyle dedim, vermeyin dedim ama eminim veriyorlar. Bi daha denk gelmem inşallah.3 aylik bebege seker verilmez sakin izin vermeyin yanliz gondermeyin cocuk ne ek gida alir ne sizi emer ne aceleleri var yahu gunah o bebege
Of dinletemiyorum ki... Benim yanımda yapmıyorlar ama 3 kere sütü almıyor öyle dedim, vermeyin dedim ama eminim veriyorlar. Bi daha denk gelmem inşallah.
Öyle rest çekemiyorum çok sorunlu kişiler. Eşim de kıramıyor. Yan yana daireler bebeği verin az sevelim diyorlar ben o saatte yemek yapıyor oluyorum. O kadar çok kavgalar yaşadık ki yeni bi tatsızlık çıksın istemiyorum. Eşime dedim en son tamam bi daha söylerim dedi.Denk gelmeyi beklemeyin, yalnız göndermeyin sizi dinlemiyorlarsa. Zaten daha çok küçük. Bir de erken doğmuş yani şu an çok dikkat edilmesi lazım. Kek şeftali bilmem ne olur mu içinde yumurta var süt var, alerji yaparsa ne olacak.
Sık sık emzirin, çocuğunuz gidiyorsa siz de gidin. Emmese bile biraz tutun göğsünüzde, yatarak emzirmeye çalışın.
Yanlarına isterlerse siz de gidin gidemiyorsanız gönderemem sık sık emziriyorum diyin.
Öyle rest çekemiyorum çok sorunlu kişiler. Eşim de kıramıyor. Yan yana daireler bebeği verin az sevelim diyorlar ben o saatte yemek yapıyor oluyorum. O kadar çok kavgalar yaşadık ki yeni bi tatsızlık çıksın istemiyorum. Eşime dedim en son tamam bi daha söylerim dedi.
Mızmızlanıyor avaz avaz ağlamıyor da. Bezleri sürekli dolu. Önceden her bezi kakalıyken şimdi günde 1 kaka diğerleri hep çiş ve leke şeklinde kaka.o bebeğin bağirsaklarini mahv mi etmeye çalişiyorlar???
o yaştaki bebeğe su bile verilmez, yani değil helva felan. Yavrunu cigerleri yanmiştir o şekerden.
Restini çek, çocugu tek başina onlara birakma. Eger yemek vermeye kalkarlarsa, asla bebek ile onlarin yanina gitmeyeceğini söyle.
Bebeğin açliği tavri ve bezlerinden belli oluyor. Eğer ağlamayip, bezleri dolu ise, toktur.
Ve kv'deyi dinleme. Için nasil rahatsa öyle davran. Sağmak istiyorsan sağ. Ancak yanliş bilmiyorsam, sağarak ilerde sütün azalabilir. Sorunu La leche league Türkiye'ye sormani tavsiye ederim Bence face sayfalari var.
o bebeğin bağirsaklarini mahv mi etmeye çalişiyorlar???
o yaştaki bebeğe su bile verilmez, yani değil helva felan. Yavrunu cigerleri yanmiştir o şekerden.
Restini çek, çocugu tek başina onlara birakma. Eger yemek vermeye kalkarlarsa, asla bebek ile onlarin yanina gitmeyeceğini söyle.
Bebeğin açliği tavri ve bezlerinden belli oluyor. Eğer ağlamayip, bezleri dolu ise, toktur.
Ve kv'deyi dinleme. Için nasil rahatsa öyle davran. Sağmak istiyorsan sağ. Ancak yanliş bilmiyorsam, sağarak ilerde sütün azalabilir. Sorunu La leche league Türkiye'ye sormani tavsiye ederim Bence face sayfalari var.
Mızmızlanıyor avaz avaz ağlamıyor da. Bezleri sürekli dolu. Önceden her bezi kakalıyken şimdi günde 1 kaka diğerleri hep çiş ve leke şeklinde kaka.
Mızmızlanıyor avaz avaz ağlamıyor da. Bezleri sürekli dolu. Önceden her bezi kakalıyken şimdi günde 1 kaka diğerleri hep çiş ve leke şeklinde kaka.
Her bezi mutlaka doludur. Ancak önceden 2 saatte bir acıkan bebek şimdi 3-5 saat aç duruyor memeye alınca da maksimum 5 dk diliyle itmeye başlıyor.Bir şey tattırmasınlar, siz de emzik biberon vermeyin, meme reddi sebebidir.
Memede pompayla çıkandan daha fazla süt vardır, bebe çıkartır onu merak etmeyin.
Doyma kriteri olarak ek gıdaya kadar çişli bezlerine bakacaksınız.
24 saat toplamında bir paket margarin ağırlığında oluyorsa doyuyordur.
Anne Bebek beraberken ve bebek emiyorsa sağım önerilmiyor zaten.
Sütünüz fışkırmayabilir de bu sütün azaldığını göstermez, memelerin yumuşak olması da sütün azaldığını göstermez, aksine memelerin terbiye olduğunu gösterir, bu da iyi bir şey i, ihtiyaca göre üretim var demektir
An geliyor hiçbirini kabul etmiyor. Kucağımda sıkı sıkı tutup pışpışlayınca uyuklamaya başlıyor da susuyor ya da dik pozisyonda gezdirince susuyor ama susuyor yani. Ama çoğu zaman emzik verince bir ohh der gibi sakinleşiyor.Her seferinde kaka yapmasina gerek yok. Emzik veriyormusun? Emzirdiğin, yada biberon ile verdiğinde mizmizlama bitiyormu?
Yanlış biliyorsunuz sağımla süt azalmaz.
Sütün azaldığının danışmasının sebebi düzenli sağım yapılmaması. Yoksa sadece sağarak senelerce besleyen anneler var. Ama zaten Bebek emiyormuş sağıma gerek yok.
Rica ederim :)Ah bak, yanliş biliyormuşum.
Düzelttiğin için teşekkür ederim.