Emzirme sonrası göğüslerin durumu nasıl?

tazzie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
87
2
86
41
Bursa
Merhaba arkadaşlar,

emzirmeyi bıraktıktan sonra göğüsleriniz ne alemde? hamilelikten beri yaşanan değişiklikler malum. özellikle kahverengi alanın epey bi genişlemesini çoğu kişi yaşamıştır sanırım. emzirme bitince o alan eski haline döndü mü? hep böyle kalmıycaklar di mi bilmiyorumkismile

benim kahverengi bölüm sadece hamileyken büyümüştü doğumdan hemen sonra eski halini almıstı zaten.1,5 yıldır emziriyorum artık kestim memeden ortalama 1 haftadır emzirmiyorum ama hala sütüm geliyor.acaba ne zaman tamamen kesilir bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

tam anlamıyla eski haline dönmüyor, rengi açılıyor ama uçları büyük kalıyor.bi de benimkiler zaten küçüktü daha da küçüldü limon gibi oldular.mafoldumben.2. yaramazımın emzirme dönemi bitnce kesin slikon taktırcam kararlıyımsempatiksalakcinnisütün kesilmesi için ilaçlar da var ama kesinlikle sağmamak gerek ...

yaaaa bende nasıl küçülecekler diye kara kara düşünüyorum bilmiyorumkismile ayrıca birazda sarktılar ne olacak bu halimiz böyle

ben 2.5 aylık anneyim emziriyorum mavili kırmızılı izler var ve bunlar birde sızı acı yapıyor... normal mi? ne yapmalıyım lütfen bilgi verebilirmisiniz.. canımı çok yakıyor bide bu konuyla ilgili hangi doktora gitmek gerek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…